Таке тісто можна зробити один раз і використовувати не лише для пиріжків, але й для піци. Заготовку зберігати в холодильнику, а потім, за потреби, швидко приготувати улюблену страву. Потрібно лише додати начинку - і ситний обід чи вечеря готові, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Усі інгредієнти змішати до однорідної маси. Скласти отриману масу пакет і покласти в холодильник на 2 години.
2. Через дві години дістати, трохи обваляти у борошні та ліпити пиріжки з будь-якою начинкою.
3. Тісто м'яке, до рук не чіпляється, добре ліпиться, і пиріжки не розвалюються. Так само можна використовувати для будь-яких видів пирогів і піци.
Для того, щоб страва була максимально елементарною, варто приготувати просту начинку.
Ідеєю двох смачних начинок для пиріжків поділився chef_borys на своїй сторінці в Instagram.
Начинка №1
Начинка №2
Ціна на яйця росте, а тому варто ретельно їх обирати, щоб придбати якісні та свіжі продукти, а не кота в лотку передають Патріоти України. Свіжі яйця не повинні мати блиск, виробники не змащують їх олійками. Якщо ви бачите, що яйця блищать, то це пряма...
Раніше був стереотип, що всі смачні салати мають бути з майонезом. Натомість більш простий та корисний варіант з олією. Але й багато варіантів заправок, які зроблять салат ароматним, смачним. Готується швидко і продукти знайти легко, передають Патріоти...