
Таке тісто можна зробити один раз і використовувати не лише для пиріжків, але й для піци. Заготовку зберігати в холодильнику, а потім, за потреби, швидко приготувати улюблену страву. Потрібно лише додати начинку - і ситний обід чи вечеря готові, передають Патріоти України.
Інгредієнти:

Спосіб приготування:
1. Усі інгредієнти змішати до однорідної маси. Скласти отриману масу пакет і покласти в холодильник на 2 години.
2. Через дві години дістати, трохи обваляти у борошні та ліпити пиріжки з будь-якою начинкою.
3. Тісто м'яке, до рук не чіпляється, добре ліпиться, і пиріжки не розвалюються. Так само можна використовувати для будь-яких видів пирогів і піци.
Для того, щоб страва була максимально елементарною, варто приготувати просту начинку.
Ідеєю двох смачних начинок для пиріжків поділився chef_borys на своїй сторінці в Instagram.
Начинка №1

Начинка №2
Пшоно окультурений вид проса. Наразі у продажу присутнє лише шліфоване пшоно, бо жорстке лушпиння оболонок робить його складно їстівним. Готувати пшоно можна у вигляді каші, а також варити суп, додавати в салати, передають Патріоти України. Нутриціоло...
Чому одні люди з роками виглядають енергійними та бадьорими, а інші - швидко старіють? Вчені виділяють кілька ключових факторів, які визначають темпи старіння, передають Патріоти України. 1. Генетика Ваші гени визначають не тільки зовнішність, а й шви...