Таке тісто можна зробити один раз і використовувати не лише для пиріжків, але й для піци. Заготовку зберігати в холодильнику, а потім, за потреби, швидко приготувати улюблену страву. Потрібно лише додати начинку - і ситний обід чи вечеря готові, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Усі інгредієнти змішати до однорідної маси. Скласти отриману масу пакет і покласти в холодильник на 2 години.
2. Через дві години дістати, трохи обваляти у борошні та ліпити пиріжки з будь-якою начинкою.
3. Тісто м'яке, до рук не чіпляється, добре ліпиться, і пиріжки не розвалюються. Так само можна використовувати для будь-яких видів пирогів і піци.
Для того, щоб страва була максимально елементарною, варто приготувати просту начинку.
Ідеєю двох смачних начинок для пиріжків поділився chef_borys на своїй сторінці в Instagram.
Начинка №1
Начинка №2
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...