Таке тісто можна зробити один раз і використовувати не лише для пиріжків, але й для піци. Заготовку зберігати в холодильнику, а потім, за потреби, швидко приготувати улюблену страву. Потрібно лише додати начинку - і ситний обід чи вечеря готові, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Усі інгредієнти змішати до однорідної маси. Скласти отриману масу пакет і покласти в холодильник на 2 години.
2. Через дві години дістати, трохи обваляти у борошні та ліпити пиріжки з будь-якою начинкою.
3. Тісто м'яке, до рук не чіпляється, добре ліпиться, і пиріжки не розвалюються. Так само можна використовувати для будь-яких видів пирогів і піци.
Для того, щоб страва була максимально елементарною, варто приготувати просту начинку.
Ідеєю двох смачних начинок для пиріжків поділився chef_borys на своїй сторінці в Instagram.
Начинка №1
Начинка №2
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...
Автомобілі Tesla самі по собі недешеві, тому ремонт транспортного засобу також має високі цінники, особливо, коли йдеться про заміни акумулятора. Скільки коштує батарея електромобіля, повідомили власники Tesla на спеціалізованих форумах, передають Патр...