Лише спробуйте! Фарширована картопля - дійсно смачна і ситна страва

Швидка вечеря і частування під час банкету - це все про фаршировану картоплю. Оскільки картопля є універсальним продуктом, її можна готувати як повсякденну страву, так і для святкового столу, передають Патріоти України.

Коли ви спробуєте її, то зрозумієте, що не дарма стояли біля плити. Картопля, фарширована м'ясом, здивує вас своїм колоритним смаком, а також порадує шлунок. З простих продуктів виходить дійсно смачна і ситна страва.

Інгредієнти:

  • 5 картоплин;
  • 250 гр. рубленого м'яса;
  • 1 цибулина;
  • 50 гр. вершків;
  • 50 гр. вершкового масла;
  • сіль і перець за смаком.

Приготування:

  1. Очистіть картоплю, виріжте з неї серединку.
  2. Відваріть в солоній воді 8-10 хвилин.
  3. Очистіть цибулю і змішайте її з м'ясом. Додайте спеції і знову перемішайте.
  4. Заповніть картоплю рубаним м'ясом і помістіть у глибоке деко.
  5. Змішайте вершки з сіллю, розтопленим вершковим маслом і невеликою кількістю води. Залийте цією сумішшю фаршировану картоплю.
  6. Випікайте близько 30 хвилин у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці. Можете посипати страву тертим сиром.
  7. Прикрасьте фаршировану картоплю подрібненою зеленню.

Спробувавши це блюдо раз, ви захочете готувати його постійно. Навіть смажена картопля не така смачна!

Подавати картоплю потрібно гарячою. Приємного апетиту!

Це така смакота! Як приготувати салат з картоплі за 5 хвилин

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

Салат з картоплі - це завжди смачне рішення використати овоч у новій інтерпретації. Існує понад 50 рецептів приготуванні з різноманітними інгредієнтами. Пропонуємо вам посмакувати салатом, приготування якого займе всього 5 хвилин. Швидко, смачно та дос...

Корисний лайфхак: Як правильно зварити яйця, щоб вони легко чистились

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:13

Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт, передають Патріоти України. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і бе...