Лише спробуйте! Як приготувати домашній майонез за 1 хвилину

Саме час смакувати салатами з редиски, свіжою зеленню. Якщо ви не знаєте, як приготувати домашній майонез, то ловіть рецепт, передають Патріоти України.

Саме 1 хвилина і не секунди більше треба для того, щоб зробити соус. Так, він не такий корисний, як сметана чи білий йогурт, але кращий, ніж магазинний варіант.

Подробиці

Для домашнього майонезу обов’язково треба мати блендер із ніжкою.

У чашу чи банку влийте 200 мл олії без запаху, додайте 1 ч.л. лагідної гірчиці, 1 ст. л. лимонного соку, 0,5 ч. л. солі, 0,5 ч. л. цукру. А наприкінці 1 яйце, але так, щоб жовток не розтікся.

Опустіть блендер на дно, обов’язково ніж має накрити яйце.

Збивайте 10 секунд щільно притиснувши до дна, а потім рухами верх та вниз.

Соус стане дуже густим відразу, як класичний провансаль. Смак корегуйте сіллю, спеціями. Такий соус краще вжити протягом трьох днів.

Крім використання для салатної заправки, ним добре маринувати м’ясо перед запіканням.

Поставте це на підвіконня - і забудьте про мух на все літо

неділя, 6 липень 2025, 21:28

Щойно на вулиці теплішає - до оселі летять мухи, як на мед. Але є один простий натуральний спосіб, який не лише відлякує комах, а й наповнює дім приємним ароматом. І це не спрей із супермаркету, передають Патріоти України. Експерти з Perfect Plants рад...

Ця помилка поливу зруйнує ваш газон після спеки - попередження від експертів

неділя, 6 липень 2025, 21:12

Після нещодавньої спеки газони масово пожовтіли та висохли - але одна помилка під час поливу може зробити ситуацію ще гіршою. Експерти з догляду за газоном попереджають: неправильний час поливу здатен буквально спалити траву, навіть якщо вона вже почал...