
Саме час смакувати салатами з редиски, свіжою зеленню. Якщо ви не знаєте, як приготувати домашній майонез, то ловіть рецепт, передають Патріоти України.
Саме 1 хвилина і не секунди більше треба для того, щоб зробити соус. Так, він не такий корисний, як сметана чи білий йогурт, але кращий, ніж магазинний варіант.
Для домашнього майонезу обов’язково треба мати блендер із ніжкою.
У чашу чи банку влийте 200 мл олії без запаху, додайте 1 ч.л. лагідної гірчиці, 1 ст. л. лимонного соку, 0,5 ч. л. солі, 0,5 ч. л. цукру. А наприкінці 1 яйце, але так, щоб жовток не розтікся.
Опустіть блендер на дно, обов’язково ніж має накрити яйце.
Збивайте 10 секунд щільно притиснувши до дна, а потім рухами верх та вниз.
Соус стане дуже густим відразу, як класичний провансаль. Смак корегуйте сіллю, спеціями. Такий соус краще вжити протягом трьох днів.
Крім використання для салатної заправки, ним добре маринувати м’ясо перед запіканням.
Глибше пізнання себе дає ключ до успіху в житті. Навряд чи оптичні ілюзії можна назвати найнадійнішим інструментом у цьому процесі, проте все ж вони дають цікавий привід замислитись над своїм баченням і розумінням світу. Дивіться зображення нижче, пере...
Коти можуть здаватися найнезалежнішими домашніми улюбленцями, але чи знаєте ви, як довго їх можна залишати на самоті, не завдаючи шкоди їхньому благополуччю? Отже, нещодавні наукові дослідження показують, що коти можуть страждати від самотності та стре...