Лише спробуйте! Як приготувати домашній майонез за 1 хвилину

Саме час смакувати салатами з редиски, свіжою зеленню. Якщо ви не знаєте, як приготувати домашній майонез, то ловіть рецепт, передають Патріоти України.

Саме 1 хвилина і не секунди більше треба для того, щоб зробити соус. Так, він не такий корисний, як сметана чи білий йогурт, але кращий, ніж магазинний варіант.

Подробиці

Для домашнього майонезу обов’язково треба мати блендер із ніжкою.

У чашу чи банку влийте 200 мл олії без запаху, додайте 1 ч.л. лагідної гірчиці, 1 ст. л. лимонного соку, 0,5 ч. л. солі, 0,5 ч. л. цукру. А наприкінці 1 яйце, але так, щоб жовток не розтікся.

Опустіть блендер на дно, обов’язково ніж має накрити яйце.

Збивайте 10 секунд щільно притиснувши до дна, а потім рухами верх та вниз.

Соус стане дуже густим відразу, як класичний провансаль. Смак корегуйте сіллю, спеціями. Такий соус краще вжити протягом трьох днів.

Крім використання для салатної заправки, ним добре маринувати м’ясо перед запіканням.

Все просто! Як почистити пральну машину без хімії

понеділок, 28 квітень 2025, 20:02

Для того, щоб ваша білизна пахнула свіжістю, ви повинні ретельно чистити свою пральну машину щомісяця. Для цього можна використати два побутові засоби, які точно є у вашій шафі, передають Патріоти України. Блогерка та експертка з прибирання Крісті под...

Це може здивувати! Чому одні люблять гостру їжу, а інші - ні - пояснення

понеділок, 28 квітень 2025, 19:39

Ви любите гостру їжу? Відповідь на це питання — один із найкращих лакмусових папірців у кулінарному світі. Як виявилося, є причина, чому ви віддаєте перевагу такій їжі. Що відбувається з нашим організмом і звідки такі уподобання, розповідає Eat This No...