Саме час смакувати салатами з редиски, свіжою зеленню. Якщо ви не знаєте, як приготувати домашній майонез, то ловіть рецепт, передають Патріоти України.
Саме 1 хвилина і не секунди більше треба для того, щоб зробити соус. Так, він не такий корисний, як сметана чи білий йогурт, але кращий, ніж магазинний варіант.
Для домашнього майонезу обов’язково треба мати блендер із ніжкою.
У чашу чи банку влийте 200 мл олії без запаху, додайте 1 ч.л. лагідної гірчиці, 1 ст. л. лимонного соку, 0,5 ч. л. солі, 0,5 ч. л. цукру. А наприкінці 1 яйце, але так, щоб жовток не розтікся.
Опустіть блендер на дно, обов’язково ніж має накрити яйце.
Збивайте 10 секунд щільно притиснувши до дна, а потім рухами верх та вниз.
Соус стане дуже густим відразу, як класичний провансаль. Смак корегуйте сіллю, спеціями. Такий соус краще вжити протягом трьох днів.
Крім використання для салатної заправки, ним добре маринувати м’ясо перед запіканням.
Якщо ви постійно стаєте мішенню для комарів, тоді як люди поруч залишаються неушкодженими - справа не у випадковості. Науковці довели: комарі мають своїх улюбленців, і причина ховається у вашому тілі, звичках та навіть... генах, передають Патріоти Укра...
Уявіть, що ви поспішаєте в аеропорт. Часу обмаль, і потрібно швидко зібрати речі. Перед вами - кілька валіз, передають Патріоти України. Яку з них ви інтуїтивно оберете для подорожі? Не розмірковуйте занадто довго — просто довіртесь своєму внутрішньому...