Лише спробуйте! Як приготувати м’ясо з скоринкою - секретний інгредієнт, яким користуються кухарі в ресторані

Якщо готувати смажене м’ясо, то найапетитнішими виглядають шматочки, які мають приємний рум’яний відтінок кольору і характерну скоринку, передають Патріоти України.

Це говорить про майстерність кухаря та обіцяє справжню кулінарну насолоду.

При самостійному приготуванні м’яса домогтися появи скоринки складно.

Подробиці

Однак є секретний інгредієнт, який дозволить вам завжди подавати апетитну страву.

У чому полягає хитрість?

Якщо ви просто смажите м’ясо і в процесі помітили, що про скоринку можна навіть не мріяти, варто використовувати один простий продукт – соєвий соус.

Його можна додати до м’яса у процесі приготування.

Завдяки певному складу з додаванням соєвого соусу скоринка з’являється у 100% випадків.

У духовці

Досвідчені кулінари рекомендують використовувати особливий маринад перед тим, як відправляти м’ясо до духової шафи.

Шматочки варто обробити маринадом, що складається з меду та соєвого соусу.

Смак страви буде неймовірно цікавим і незвичайним, тому домашні оцінять майстерність господині.

Поради, як творять дива! Як зробити волосся блискучим "не за всі гроші світу"

неділя, 24 листопад 2024, 22:10

Блиск – ознака здоров'я та доглянутості вашого волосся, проте повсякденний вплив забруднень, жорсткої води, хімічних засобів для укладання та гарячих інструментів може позбавити його цього бажаного сяйва, передають Патріоти України з посиланням на ТСН....

Превентивна краса: Медики пояснили, чи дійсно уколи ботоксом у 20-річному віці запобігають появі зморшок у майбутньому

неділя, 24 листопад 2024, 19:05

У світі набуває популярності так званий "превентивний ботокс", коли жінки віком від 20 до 30 років роблять інʼєкції ботулотоксину, щоб запобігти появі зморшок. . Але деякі лікарі закликають обережно ставитися до цієї тенденції – і не лише через "культ...