Господині розкрили секрет приготування голубців, які після додавання двох незвичайних інгредієнтів вийдуть ніжними та дуже смачними, передають Патріоти України.
Для цього до фаршу потрібно додати пекінську капусту, а в засмажку – кабачки. Ще більш пікантний смак надасть голубцям вершковий соус.
Потрібні такі інгредієнти:
Як готувати
Як підготувати листя капусти господиням відомо.
Для приготування начинки фарш потрібно змішати зі спеціями та додати до нього листя пекінської капусти, нарізані кубиками.
Сюди ж додаємо обсмажену цибулю та напівготовий рис, змішуємо все і солимо.
Готуємо соус. Нарізаємо кубиками, цибулю, моркву, кабачок. Обсмажуємо все та додаємо помідори. Додаємо борошно і тушкуємо. За 5 хвилин до готовності додаємо дрібно нарізаний часник, вершки, сіль та спеції.
Потім формуємо голубці, перекладаємо їх у сотейник чи форму для запікання.
Зверху викладаємо лавровий лист, болгарський перець та тушковані овочі, які заливаємо готовим соусом.
Готуємо у духовці 20 хвилин, подаємо до столу гарячими.
Смачного!
Багато людей прагнуть зрозуміти, як правильно поводитися в суспільстві, щоб зберегти повагу оточуючих. Згідно з психологами, існує кілька типів поведінки, які можуть миттєво позбавити вас цієї важливої якості. У цій статті ми розглянемо три ключові вчи...
Цей напій багато хто любить, а дехто не може без нього уявити свій день. Користь кави вже неодноразово доведена вченими, але, попереджають фахівці, корисною вона буває не для всіх, передають Патріоти України. Це перше питання, яке зазвичай хвилює, і не...