Омлети готують в багатьох країнах. Вони є альтернативою звичній яєшні, а різноманітні начинки роблять трапезу ще смачнішою. Омлет по-турецьки є однією із можливих версій цієї страви.
Для приготування сніданку вам знадобляться наступні продукти:
Потрібно взбити яйця із сметаною до однорідної консистенції. Так, в Туреччині немає нашої класичної сметани. Вони додають воду, молоко або турецький йогурт. Оскільки в нас сметана є та омлет з нею пишніший, то чому б саме її не додати.
Поріжте на кубики ковбасу та сир. Якщо вам до смаку оливки, можете додати і їх до омлету. Помідори поріжте тонкими скибками, а зелень просто подрібніть.
На сковороду із рослинною олією вилийте суміш з яєць та сметани. Смажте на середньому вогні. Через 1-2 хвилини на одну половину омлету викладіть помідори та сир. Другою половиною прикрийте начинку. У вас виходить яєчний конвертик із начинкою.
Омлет по-турецьки готовий. Смачного!
Поки спека вирує, багатьом знайоме відчуття, коли сідаєш у розпечене сонцем авто - температура в салоні просто зашкалює. Однак жінка на ім’я Ганна Фрай поділилась у соцмережах простим і науково обґрунтованим лайфхаком, як охолодити машину за лічені сек...
Дослідники з Кіпру проаналізували, як саме люди розривають романтичні зв’язки, і зібрали 45 типових поведінкових моделей під час розриву. На їхній основі виокремили три головні стратегії, і одна з них домінує - її обирає 86% людей, передають Патріоти У...