Лише спробуйте! Як приготувати омлет по-турецьки на сніданок

Омлети готують в багатьох країнах. Вони є альтернативою звичній яєшні, а різноманітні начинки роблять трапезу ще смачнішою. Омлет по-турецьки є однією із можливих версій цієї страви.

Продукти для омлету

Для приготування сніданку вам знадобляться наступні продукти:

  • курячі яйця — 2 шт.;
  • помідор —1 шт.;
  • твердий сир — 100 г;
  • ковбаса — 100 г;
  • сметана — 1 ст.л;
  • свіжа зелень.

Як приготувати

Потрібно взбити яйця із сметаною до однорідної консистенції. Так, в Туреччині немає нашої класичної сметани. Вони додають воду, молоко або турецький йогурт. Оскільки в нас сметана є та омлет з нею пишніший, то чому б саме її не додати.

Поріжте на кубики ковбасу та сир. Якщо вам до смаку оливки, можете додати і їх до омлету. Помідори поріжте тонкими скибками, а зелень просто подрібніть.

На сковороду із рослинною олією вилийте суміш з яєць та сметани. Смажте на середньому вогні. Через 1-2 хвилини на одну половину омлету викладіть помідори та сир. Другою половиною прикрийте начинку. У вас виходить яєчний конвертик із начинкою.

Омлет по-турецьки готовий. Смачного!

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...