Омлети готують в багатьох країнах. Вони є альтернативою звичній яєшні, а різноманітні начинки роблять трапезу ще смачнішою. Омлет по-турецьки є однією із можливих версій цієї страви.
Для приготування сніданку вам знадобляться наступні продукти:
Потрібно взбити яйця із сметаною до однорідної консистенції. Так, в Туреччині немає нашої класичної сметани. Вони додають воду, молоко або турецький йогурт. Оскільки в нас сметана є та омлет з нею пишніший, то чому б саме її не додати.
Поріжте на кубики ковбасу та сир. Якщо вам до смаку оливки, можете додати і їх до омлету. Помідори поріжте тонкими скибками, а зелень просто подрібніть.
На сковороду із рослинною олією вилийте суміш з яєць та сметани. Смажте на середньому вогні. Через 1-2 хвилини на одну половину омлету викладіть помідори та сир. Другою половиною прикрийте начинку. У вас виходить яєчний конвертик із начинкою.
Омлет по-турецьки готовий. Смачного!
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...