Лише спробуйте! Як тверде сало зробити справжнім делікатесом

Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України.

Таке сало можна їсти як просто із чорним свіжим хлібом, так і подавати, наприклад, до борщу у вигляді намазки. Готуйте із задоволенням та радуйте смакотою рідних та близьких. Відкривайте нові рецепти. Експериментуйте з продуктами на кухні, як це роблять кулінари. Адже саме в експерименті часто народжується щось нове — наприклад, технологія чи поєднання інгредієнтів.

— Беремо сало, додаємо шкірку слив, все це загортаємо в три шари пергаменту, фольгу та харчову плівку і відварюємо 20−30 хвилин, — ділиться секретом Елла Іванова. — Потім готуємо ароматну частину: змішуємо кілька зубчиків часнику, 1−2 столові ложки солі, паприку, перець. Натираємо сало цією ароматною сумішшю. Кладемо на ніч у холодильник. Зберігати таке сало можна у морозилці. І смачного вам, а також вашим рідним!

Ігрові навушники очима експертів Алло: якість і технології для перемоги

вівторок, 4 листопад 2025, 11:19

Згідно з внутрішньою статистикою Алло, у 2025 році частка бездротових гарнітур у загальному обсязі продажів ігрових навушників уперше перевищила 60%, що підтверджує глобальний тренд на відмову від дротів. Водночас середній чек зріс на 25%, оскільки гей...

Жінкам на замітку! Як часто слід прати бюстгальтер і коли його міняти на новий? Поради експерта

вівторок, 4 листопад 2025, 9:15

Бюстгальтер – важливий предмет гардеробу, який потребує правильного догляду. Часто жінки не знають, як його прати та зберігати, щоб він служив довше. Експерт з технологій білизни Джорджина Біббі пояснює основні правила догляду за бюстгальтером та коли ...