Лише спробуйте! Як за допомогою гірчиці та цукру зробити печінку неймовірно смачною

Страви з печінки можуть розчарувати, якщо смак вийшов сухий. Таке їсти ніхто не захоче. Особливо, коли відчувається гіркуватий присмак. Проте з печінки можна зробити справжній шедевр. А як? Читайте про це далі, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • печінка — 700 г;
  • цибуля — 3 шт.;
  • часник — 3 зубчика;
  • сметана — 4 ст.л.;
  • гірчиця — 1,5 ст.л.;
  • цукор — 0,5 ст.л.;
  • спеції за смаком.

Як приготувати

Печінку потрібно почистити та нарізати на порційні шматочки. Тепер покладіть її на 3 хвилин в окріп.

Цибулю наріжте напівкільцями та злегка обсмажте її. В процесі смаження присипте цукром. Через кілька хвилин покладіть подрібнений часник. Посоліть.

Через 1-2 хвилин покладіть в сковороду печінку. Накрийте кришкою та готуйте 3 хвилини. Змішайте гірчицю зі сметаною, заправте печінку та готуйте ще 12-15 хвилин.

Результат вас приємно здивує, адже печніка буде ніжна та дуже приємна на смак. Смачного!

Бережіться! опулярний сніданок може підвищувати ризик раку

середа, 13 серпень 2025, 8:30

Бекон і сосиски вже давно мають репутацію небезпечних продуктів для сніданку через зв’язок із серйозними захворюваннями, зокрема раком. Та, як з’ясувалося, навіть більш "невинний" варіант ранкової страви - солодкі пластівці - може бути не менш шкідливи...

Цей темп ходьби спалює жир швидше, ніж біг: Ви здивуєтесь, наскільки це просто!

середа, 13 серпень 2025, 8:15

Ходьба - це найпростіший спосіб скинути вагу, доступний кожному. Без дорогих тренажерів чи абонементів - тільки зручне взуття та бажання змінити своє тіло. Але якщо ви думаєте, що проста прогулянка навколо будинку творить дива— -у нас є новини. Щоб ход...