Страви з печінки можуть розчарувати, якщо смак вийшов сухий. Таке їсти ніхто не захоче. Особливо, коли відчувається гіркуватий присмак. Проте з печінки можна зробити справжній шедевр. А як? Читайте про це далі, передають Патріоти України.
Печінку потрібно почистити та нарізати на порційні шматочки. Тепер покладіть її на 3 хвилин в окріп.
Цибулю наріжте напівкільцями та злегка обсмажте її. В процесі смаження присипте цукром. Через кілька хвилин покладіть подрібнений часник. Посоліть.
Через 1-2 хвилин покладіть в сковороду печінку. Накрийте кришкою та готуйте 3 хвилини. Змішайте гірчицю зі сметаною, заправте печінку та готуйте ще 12-15 хвилин.
Результат вас приємно здивує, адже печніка буде ніжна та дуже приємна на смак. Смачного!
Якщо ви коли-небудь втрачали терпіння, чекаючи, поки ваш обід охолоне, перш ніж ви зможете прибрати залишки їжі в холодильник, ви, ймовірно, не самотні. Але ви, можливо, захочете переосмислити це ще раз, дізнавшись, що виявив фахівець після проведення ...
Алкогольні міфи та стереотипи оточують нас повсякчас, але не всі з них відповідають дійсності. Від уявлень про те, що змішування напоїв обов’язково призведе до похмілля, до тверджень про те, що червоне вино є необхідним для здоров’я – ці переконання ча...