Страви з печінки можуть розчарувати, якщо смак вийшов сухий. Таке їсти ніхто не захоче. Особливо, коли відчувається гіркуватий присмак. Проте з печінки можна зробити справжній шедевр. А як? Читайте про це далі, передають Патріоти України.
Печінку потрібно почистити та нарізати на порційні шматочки. Тепер покладіть її на 3 хвилин в окріп.
Цибулю наріжте напівкільцями та злегка обсмажте її. В процесі смаження присипте цукром. Через кілька хвилин покладіть подрібнений часник. Посоліть.
Через 1-2 хвилин покладіть в сковороду печінку. Накрийте кришкою та готуйте 3 хвилини. Змішайте гірчицю зі сметаною, заправте печінку та готуйте ще 12-15 хвилин.
Результат вас приємно здивує, адже печніка буде ніжна та дуже приємна на смак. Смачного!
Авіаперельоти дарують емоції, але не завжди користь для краси. Багато хто помічав, що після кількох годин у небі шкіра виглядає втомленою, стягнутою та набряклою. Дерматологи пояснюють: у салоні літака вологість становить лише 10–20%, тому шкіра стрімк...
В Україні за перевищення швидкості поліція виписує штраф водіям від 340 гривень. Втім є ситуації, коли його можна оскаржити і скасувати через суд. Про це пояснює "Твоя Машина", передають Патріоти України. Як відомо, система автофіксації працює просто:....