Лише спробуйте! Як за допомогою гірчиці та цукру зробити печінку неймовірно смачною

Страви з печінки можуть розчарувати, якщо смак вийшов сухий. Таке їсти ніхто не захоче. Особливо, коли відчувається гіркуватий присмак. Проте з печінки можна зробити справжній шедевр. А як? Читайте про це далі, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • печінка — 700 г;
  • цибуля — 3 шт.;
  • часник — 3 зубчика;
  • сметана — 4 ст.л.;
  • гірчиця — 1,5 ст.л.;
  • цукор — 0,5 ст.л.;
  • спеції за смаком.

Як приготувати

Печінку потрібно почистити та нарізати на порційні шматочки. Тепер покладіть її на 3 хвилин в окріп.

Цибулю наріжте напівкільцями та злегка обсмажте її. В процесі смаження присипте цукром. Через кілька хвилин покладіть подрібнений часник. Посоліть.

Через 1-2 хвилин покладіть в сковороду печінку. Накрийте кришкою та готуйте 3 хвилини. Змішайте гірчицю зі сметаною, заправте печінку та готуйте ще 12-15 хвилин.

Результат вас приємно здивує, адже печніка буде ніжна та дуже приємна на смак. Смачного!

Старість на тарілці! Ці продукти руйнують вашу шкіру зсередини - їх краще виключити з раціону

неділя, 13 липень 2025, 10:38

Споживання певних продуктів сприяє прискореному старінню організму - і це зачіпає не лише зовнішній вигляд, але й здоров’я в цілому. Ось чому варто замінити їх на більш корисні альтернативи, передають Патріоти України.

Їхній макіяж - це ілюзія: Справжній секрет краси італійок в іншому

неділя, 13 липень 2025, 10:30

Італійки давно вважаються іконами стилю та жіночності. Їхня краса - це не про надмірність чи яскравий макіяж, а про доглянуту шкіру, здоровий блиск і вміння підкреслити природне. Їхній стиль - легкий, невимушений, але продуманий до дрібниць, передають ...