Страви з печінки можуть розчарувати, якщо смак вийшов сухий. Таке їсти ніхто не захоче. Особливо, коли відчувається гіркуватий присмак. Проте з печінки можна зробити справжній шедевр. А як? Читайте про це далі, передають Патріоти України.
Печінку потрібно почистити та нарізати на порційні шматочки. Тепер покладіть її на 3 хвилин в окріп.
Цибулю наріжте напівкільцями та злегка обсмажте її. В процесі смаження присипте цукром. Через кілька хвилин покладіть подрібнений часник. Посоліть.
Через 1-2 хвилин покладіть в сковороду печінку. Накрийте кришкою та готуйте 3 хвилини. Змішайте гірчицю зі сметаною, заправте печінку та готуйте ще 12-15 хвилин.
Результат вас приємно здивує, адже печніка буде ніжна та дуже приємна на смак. Смачного!
Кожен власник собаки знає про те, в які витівки може потрапити його чотирилапий друг. Але вони можуть не усвідомлювати, що деякі породи насправді більш схильні до нещасних випадків, ніж інші, причому на одну породу припадає понад 10% усіх випадків неща...
Щоб схуднути без ефекту йо-йо, ключовим є контроль калорій - але не шляхом голодування, а через здоровий підхід до харчування, руху та способу життя. Основна ідея - створити дефіцит калорій, коли організм витрачає більше енергії, ніж отримує з їжі, пер...