Лише спробуйте! Як за допомогою гірчиці та цукру зробити печінку неймовірно смачною

Страви з печінки можуть розчарувати, якщо смак вийшов сухий. Таке їсти ніхто не захоче. Особливо, коли відчувається гіркуватий присмак. Проте з печінки можна зробити справжній шедевр. А як? Читайте про це далі, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • печінка — 700 г;
  • цибуля — 3 шт.;
  • часник — 3 зубчика;
  • сметана — 4 ст.л.;
  • гірчиця — 1,5 ст.л.;
  • цукор — 0,5 ст.л.;
  • спеції за смаком.

Як приготувати

Печінку потрібно почистити та нарізати на порційні шматочки. Тепер покладіть її на 3 хвилин в окріп.

Цибулю наріжте напівкільцями та злегка обсмажте її. В процесі смаження присипте цукром. Через кілька хвилин покладіть подрібнений часник. Посоліть.

Через 1-2 хвилин покладіть в сковороду печінку. Накрийте кришкою та готуйте 3 хвилини. Змішайте гірчицю зі сметаною, заправте печінку та готуйте ще 12-15 хвилин.

Результат вас приємно здивує, адже печніка буде ніжна та дуже приємна на смак. Смачного!

Допоможуть два натуральні засоби! Як позбутися цвілі і неприємного запаху у пральній машині

понеділок, 24 лютий 2025, 9:45

Пральна машина може стати брудною та смердючою через накопичення миючого засобу, пом’якшувача тканини, бруду та бактерій, але є простий спосіб позбутися цього всього. Виявляється, очистити ущільнювач пральної машини насправді дуже просто - і для цього ...

Господиням на замітку! Як правильно додавати соду в тісто, щоб випічка піднялася

понеділок, 24 лютий 2025, 7:12

Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...