Лише спробуйте! Як зробити, щоб відкрите молоко не скиснуло навіть через 10 днів

Ця хитрість збільшить термін зберігання і магазинного, і фермерського молока терміном до 10 днів, передають Патріоти України.

Фермери вигадали нескладний трюк, який у них перейняли кондитери та економні господині.

Подробиці

Сире молоко 48 годин не втрачає смаку та поживних якостей, якщо зберігається при температурі +1 …+3 °C.

Коли показник збільшується до +4 °С, термін скорочується до 36 годин. Рівно добу сире молоко зберігатиметься при +6 °C. При +8 °C продукт збереже свіжість трохи більше 18 годин.

Досвідчені господині використовують одну хитрість, яка допомагає продовжити термін зберігання магазинного і фермерського продукту.

У молоко потрібно додати сіль. На кожен літр достатньо однієї щіпки. Після додавання ємність потрібно добре струсити, а потім поставити в холодильник.

Сіль є чудовим консервантом, який заважає бактеріям розмножуватися. Молоко збережеться 10 днів і не прокисне. Плюс хитрості ще й у тому, що смак молока не змінюється – сіль не відчувається.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? ТОП-5 причин, чому обов'язково треба їсти сливи

субота, 31 серпень 2024, 0:10

Сливи — кісточкові плоди середнього розміру. Найпопулярніший сорт має темну лілово-червону шкірку з жовтою м’якоттю всередині, але ви також можете знайти сливи зеленувато-жовтого кольору. У всіх сортів в центрі плоду є кісточка, яка не їстівна. У висуш...

Це уповільнює метаболізм! Що не можна їсти з хлібом, якщо ви хочете схуднути

п’ятниця, 30 серпень 2024, 23:10

Які страви ідеально поєднуються з хлібом, такий тандем продуктів пришвидшує обмін речовин, передають Патріоти України. Дехто їсть із хлібом практично всі страви і не бачить у цьому жодних проблем. Однак лікарі закликали переглянути таку харчову звичку,...