
Найсмачнішим є те м’ясо, яке зберегло у собі всі соки навіть після термічної обробки, передають Патріоти України.
Така страва виходить неймовірно ніжною та апетитною.
Досягти відповідного результату допомагає маринування. За рахунок цього процесу м’ясний сік не витече з продукту.
У результаті м’ясо стає набагато соковитішим. Процес його виготовлення спрощується.
Зазвичай для маринування використовується кефір, оцет, томатний чи лимонний сік.
Однак досвідчені кулінари пропонують несподіваний варіант – солодкий маринад. Досвід показує, що саме така суміш робить страву максимально смачною.
Як зробити солодкий маринад
Використовувати потрібно три інгредієнти: ківі, цукор та цибулю. Можна додати деякі приправи: залежить від вашого смаку.
Три фрукти та одну цибулину потрібно перемолоти у блендері. Повинна вийти зелена «кашка», до якої слід додати чайну ложку цукру.
Суміш потрібно посолити і поперчити. Не зашкодить чайна ложка лимонного соку.
У такій суміші м’ясо має полежати близько півгодини. Більше не треба, інакше продукт не буде таким смачним.
Звичка тиснути ще 10 хвилин збиває біоритми: організм зависає між сном і пробудженням. У такому режимі мозок не розуміє, коли саме потрібно активізуватися, передають Патріоти України. У результаті — туман у голові, зниження концентрації, пригнічений на...
Ви коли-небудь псували улюблену блузку, скатертину або диван стійкою плямою від кави, вина чи соусу? Замість дорогих магазинних засобів можна приготувати ефективний домашній засіб, який працює швидко і дешево, передають Патріоти України. Що потрібно:. ...