
Найсмачнішим є те м’ясо, яке зберегло у собі всі соки навіть після термічної обробки, передають Патріоти України.
Така страва виходить неймовірно ніжною та апетитною.
Досягти відповідного результату допомагає маринування. За рахунок цього процесу м’ясний сік не витече з продукту.
У результаті м’ясо стає набагато соковитішим. Процес його виготовлення спрощується.
Зазвичай для маринування використовується кефір, оцет, томатний чи лимонний сік.
Однак досвідчені кулінари пропонують несподіваний варіант – солодкий маринад. Досвід показує, що саме така суміш робить страву максимально смачною.
Як зробити солодкий маринад
Використовувати потрібно три інгредієнти: ківі, цукор та цибулю. Можна додати деякі приправи: залежить від вашого смаку.
Три фрукти та одну цибулину потрібно перемолоти у блендері. Повинна вийти зелена «кашка», до якої слід додати чайну ложку цукру.
Суміш потрібно посолити і поперчити. Не зашкодить чайна ложка лимонного соку.
У такій суміші м’ясо має полежати близько півгодини. Більше не треба, інакше продукт не буде таким смачним.
Магній може стати справжнім союзником у боротьбі із зайвою вагою. Як пояснюють дієтологи, регулярний прийом добавок із магнієм допомагає зменшити набряки, знизити рівень гормону стресу - кортизолу та врегулювати рівень глюкози в крові, передають Патріо...
Експерти назвали перелік речей, без яких холод може стати справжнім випробуванням для водія. Подбайте про те, щоб ви «запаслися» необхідним пере стартом сезону. Про це повідомляє UAMOTORS, передають Патріоти України. Фахівець радить завжди мати в багаж...