Лише спробуйте! Який маринад робить м’ясо максимально соковитим та смачним

Найсмачнішим є те м’ясо, яке зберегло у собі всі соки навіть після термічної обробки, передають Патріоти України.

Така страва виходить неймовірно ніжною та апетитною.

Подробиці

Досягти відповідного результату допомагає маринування. За рахунок цього процесу м’ясний сік не витече з продукту.

У результаті м’ясо стає набагато соковитішим. Процес його виготовлення спрощується.

Зазвичай для маринування використовується кефір, оцет, томатний чи лимонний сік.

Однак досвідчені кулінари пропонують несподіваний варіант – солодкий маринад. Досвід показує, що саме така суміш робить страву максимально смачною.

Як зробити солодкий маринад

Використовувати потрібно три інгредієнти: ківі, цукор та цибулю. Можна додати деякі приправи: залежить від вашого смаку.

Три фрукти та одну цибулину потрібно перемолоти у блендері. Повинна вийти зелена «кашка», до якої слід додати чайну ложку цукру.

Суміш потрібно посолити і поперчити. Не зашкодить чайна ложка лимонного соку.

У такій суміші м’ясо має полежати близько півгодини. Більше не треба, інакше продукт не буде таким смачним.

Є секрет! Як приготувати ідеальну підливу до м’яса

середа, 11 вересень 2024, 18:07

Приготоване м’ясо стає набагато смачнішим, якщо приготувати його разом з апетитною підливою, передають Патріоти України. Від такого частування ніхто не зможе відмовитись. Які продукти нам потрібно підготувати:. Як готувати:. Найкраще вибирати свинину, ...

Як швидко виправити ситуацію, якщо сирники розвалюються під час смаження

середа, 11 вересень 2024, 17:09

Трапляється, що сирники починають розвалюватися прямо на сковороді при спробі перевернути їх під час смаження на інший бік, передають Патріоти України. У такі хвилини господині починають згадувати, що вони зробили не так, хоч і готували начебто за реце...