Лише спробуйте! Який маринад робить м’ясо максимально соковитим та смачним

Найсмачнішим є те м’ясо, яке зберегло у собі всі соки навіть після термічної обробки, передають Патріоти України.

Така страва виходить неймовірно ніжною та апетитною.

Подробиці

Досягти відповідного результату допомагає маринування. За рахунок цього процесу м’ясний сік не витече з продукту.

У результаті м’ясо стає набагато соковитішим. Процес його виготовлення спрощується.

Зазвичай для маринування використовується кефір, оцет, томатний чи лимонний сік.

Однак досвідчені кулінари пропонують несподіваний варіант – солодкий маринад. Досвід показує, що саме така суміш робить страву максимально смачною.

Як зробити солодкий маринад

Використовувати потрібно три інгредієнти: ківі, цукор та цибулю. Можна додати деякі приправи: залежить від вашого смаку.

Три фрукти та одну цибулину потрібно перемолоти у блендері. Повинна вийти зелена «кашка», до якої слід додати чайну ложку цукру.

Суміш потрібно посолити і поперчити. Не зашкодить чайна ложка лимонного соку.

У такій суміші м’ясо має полежати близько півгодини. Більше не треба, інакше продукт не буде таким смачним.

А ви це знали? Чим небезпечний лимонад для організму

четвер, 15 травень 2025, 9:57

Лимонад часто асоціюється з літом, дитинством і приємною прохолодою у спекотний день. На перший погляд, він здається нешкідливим напоєм з легкою кислинкою та нотками свіжості, передають Патріоти України. Проте за цим привабливим смаком приховується зна...

Дачникам на замітку! На якій відстані треба саджати огірки, щоб мати гарний врожай

четвер, 15 травень 2025, 8:59

Огірки невибагливі, швидко ростуть і дарують щедрий урожай за умови правильного догляду. Та є одна помилка, яку навіть досвідчені городники припускають занадто часто: неправильна відстань між рослинами, передають Патріоти України. Саме це часто стає пр...