Найсмачнішим є те м’ясо, яке зберегло у собі всі соки навіть після термічної обробки, передають Патріоти України.
Така страва виходить неймовірно ніжною та апетитною.
Досягти відповідного результату допомагає маринування. За рахунок цього процесу м’ясний сік не витече з продукту.
У результаті м’ясо стає набагато соковитішим. Процес його виготовлення спрощується.
Зазвичай для маринування використовується кефір, оцет, томатний чи лимонний сік.
Однак досвідчені кулінари пропонують несподіваний варіант – солодкий маринад. Досвід показує, що саме така суміш робить страву максимально смачною.
Як зробити солодкий маринад
Використовувати потрібно три інгредієнти: ківі, цукор та цибулю. Можна додати деякі приправи: залежить від вашого смаку.
Три фрукти та одну цибулину потрібно перемолоти у блендері. Повинна вийти зелена «кашка», до якої слід додати чайну ложку цукру.
Суміш потрібно посолити і поперчити. Не зашкодить чайна ложка лимонного соку.
У такій суміші м’ясо має полежати близько півгодини. Більше не треба, інакше продукт не буде таким смачним.
Євросоюз розглядає заборону активної речовини в дезінфікуючих засобах для рук через побоювання щодо раку, передають Патріоти України з посиланням на Financial Times. За даними видання, робоча група в рамках Європейського агентства з хімікатів розгляда...
Існує більше 200 визнаних порід собак, тому цілком зрозуміло, що новачкам буває важко визначити, яка саме підходить їхній родині. Такі речі, як темперамент, рівень енергії та товариськість, часто відіграють вирішальну роль при виборі чотирилапого компа...