Найсмачнішим є те м’ясо, яке зберегло у собі всі соки навіть після термічної обробки, передають Патріоти України.
Така страва виходить неймовірно ніжною та апетитною.
Досягти відповідного результату допомагає маринування. За рахунок цього процесу м’ясний сік не витече з продукту.
У результаті м’ясо стає набагато соковитішим. Процес його виготовлення спрощується.
Зазвичай для маринування використовується кефір, оцет, томатний чи лимонний сік.
Однак досвідчені кулінари пропонують несподіваний варіант – солодкий маринад. Досвід показує, що саме така суміш робить страву максимально смачною.
Як зробити солодкий маринад
Використовувати потрібно три інгредієнти: ківі, цукор та цибулю. Можна додати деякі приправи: залежить від вашого смаку.
Три фрукти та одну цибулину потрібно перемолоти у блендері. Повинна вийти зелена «кашка», до якої слід додати чайну ложку цукру.
Суміш потрібно посолити і поперчити. Не зашкодить чайна ложка лимонного соку.
У такій суміші м’ясо має полежати близько півгодини. Більше не треба, інакше продукт не буде таким смачним.
Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...
Печінка — це важливий орган, який легко пошкодити певною їжею та нездоровим раціоном. Зокрема, алкоголь може спричинити жирову хворобу, а шкідлива їжа часто призводить до неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може вплинути на її функцію, передають...