Запечена качка дуже апетитна, але в приготування специфічна. Вона потребує певної підготовки, щоб стати кулінарним шедевром. Качка досить жорстка, тому хороший маринад їй вкрай потрібен.
Для приготування маринаду потрібні такі продукти:
Імбир потрібен в натертому вигляді. Невеликий шматочок. Імбир досить пряний на смак та має свою гостроту, тому занадто щедро класти не треба. Пам’ятайте, що ще перець чилі є. Змішайте все разом з соєвим соусом.
В маринад покладіть частини качки для приготування або натріть саму качку. Накрийте плівкою. В маринаді потрібно залишити на 8-10 годин. Тримайте в холодильнику.
Мариновану качку запікають в духовці при температурі 190 градусів протягом 70-80 хвилин. Потім треба дістати, змастити медом та ще запекти 10 хвилин. Смачного!
Наші руки можуть розповісти про багато - не лише про вік чи стиль життя, а й про стан здоров’я. Зовнішній вигляд шкіри, нігтів і суглобів часто сигналізує про різні хвороби або нестачу важливих вітамінів і мінералів. Як розпізнати ці проблеми - далі у ...
На перший погляд всі котячі лапки на ілюстрації виглядають однаково. Але одна з них - особлива. Чи зможеш її знайти? Цей візуальний тест - не просто забава. Це тренування для мозку, яке покращує концентрацію, увагу до деталей і навіть пам’ять,, передаю...