Лише спробуйте! Картопля у соєвому соусі - настільки смачно, що хочеться готувати кожного дня

Для кожної господині новий рецепт - це не тільки можливість спробувати щось нове, але й маленький стрес. Адже хто його знає, вийде страва смачною чи час та компоненти будуть витрачені намарно, зазначають Патріоти України.

До того ж, необхідно вкрай ретельно дотримуватись вказівок автора. Але ж душа потребує чогось простого і безумовно смачного! До вашої уваги – новий рецепт картоплі, що смакуватиме кожному та й готуватиметься без жодних труднощів.

Що не менш важливо, рецепт вкрай легко запам’ятовується. Ви й не помітите, як після одного приготування ви запам’ятаєте спосіб приготування до найменшої дрібниці.

Що знадобиться?

  • 1 кг. картоплі;
  • 40 г. соєвого соусу;
  • 40 г. олії;
  • 2-3 зубчики часнику;
  • зелень;
  • сіль і перець за смаком.

Для соусу:

  • 100 г. сметани;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • 1 ч. л. базиліку;
  • сіль-перець за смаком.

Як приготувати?

Крок перший – нарізаємо картоплю на четвертинки і відварюємо її у підсоленій воді – хвилин 5-7. Готуємо тим часом заправку: змішуємо соєвий соус із часником та олією. Туди ж додаємо сіль-перець. Збиваємо суміш виделкою. Після додаємо “маринад” до готової картоплі.

Крок другий – викладаємо картоплю на деко та запікаємо її у духовці до 20 хвилин. При температурі 200 градусів. Готову страву посипаємо зеленню.

Крок третій – готуємо соус. Змішуємо сметану із майонезом, додаємо базилік та спеції. І нехай вам смакує!Зізнавайтесь, наскільки часто їсте картоплю ви?

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...