Цей рецепт картопляних галушок - доказ того, що навіть у чиновницькому листуванні можна наткнутися на опис кулінарного шедевра, передають Патріоти України.
Так, у середині XIII століття держслужбовець Нижегородської губернії у своїх доповідних листах начальству, між іншим, розповів про смачнючу страву, якою мав честь пригощатися на постої у місцевого купця Агафона. Чиновник був настільки вражений, що не полінувався і докладно розповів, з чого і як страва була приготовлена.
Пропонуємо адаптований під сучасні реалії рецепт: в оригіналі картоплю запікали не у фользі, звичайно, а в горщику і в печі.
Розминати готові бульби можете будь-яким зручним способом: в м'ясорубці або натерти на тертці. Настійно не радимо використовувати блендер, щоб не перетворити масу у клейстер.
Інгредієнти:
Як приготувати картопляні галушки у вершковому соусі:
Щоб відтінити ніжну текстуру галушок в соусі, на тарілку до них покладіть скибочки соковитого огірка, помідорів, болгарського перцю. Не буде зайвою і свіжа зелень.
Приємного апетиту!
Наші рішення багато про нас розповідають, навіть якщо здаються незначними, передають Патріоти України. Часто те, що ми помічаємо перш за все, може розкрити багато про нашу особистість — наші сильні та слабкі сторони. Погляньте на зображення і оберіть к...
Наші повсякденні рішення - це відображення внутрішнього "я". Навіть те, яке яйце вам найбільше до смаку, може багато сказати про ваш характер. Пройдіть простий тест: оберіть одне з трьох яєць і дізнайтесь, хто ви є насправді, передають Патріоти України...