рази бувають найрізноманітнішими. Один із варіантів - з картопляного пюре з начинкою. Найніжніші картопляні котлети з рум'яною скоринкою й ароматною начинкою точно вам сподобаються, ділиться кулінарка Міра Владіміра, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Начинка:
Приготування:
Змішати картоплю, яйця, борошно і спеції. Брати потрібну кількість картопляного тіста і мокрою рукою формувати зразу, поклавши на середину начинку.
Обкачати в панірувальних сухарях і обсмажити з двох сторін до скоринки.
Подавати зі сметаною, кефіром, салатом тощо.
Розморожування м’яса при кімнатній температурі - найпоширеніша помилка, яку допускають на кухні. Багато хто просто залишає продукт на столі, щоб той швидше відтанув. Але цей зручний метод може зробити м’ясо небезпечним для вживання - особливо влітку, к...
У середній чашці кави міститься близько 140 мг кофеїну. За даними FDA, безпечна добова норма кофеїну -- до 400 мг, що приблизно дорівнює чотирьом чашкам кави, передають Патріоти України. Доктор наголошує: трохи цукру може покращити роботу мозку, але в...