Лише спробуйте! Картопляно-грибний суп-пюре: просто та швидко

Після свят із поживними м'ясними стравами хочеться простої та легкої їжі. Наприклад, якогось смачного супчику. Ідеєю картопляно-грибного супу-пюре поділилася кулінарка Елла Іванова, передають Патріоти України.

— Як я люблю супи-пюре! — каже Елла Іванова. — Вони смачні, а готуються легко.

Картопляно-грибний суп-пюре

1 велика картоплина
1 морквина
1 цибулина
Вершки 15% - 100 мл
Сіль
Перець
200 г печериць
Грінки (за смаком)
Олія

Обсмажити до м'якості цибулю, моркву йкартоплю. Додамо воду. Сіль і перець — за смаком. Накриваємо кришкою та варимо овочі до готовності.
Гриби окремо обсмажити.

Готові овочі подрібнюємо за допомогою блендера. Додаємо гриби й вершки. Доводимо суп до кипіння. Подаємо із зеленню та грінками.

Це під силу всім! Вчені назвали звичку, яка рятує від раку

неділя, 14 вересень 2025, 21:28

Фізична активність може не лише допомогти запобігти виникненню раку молочної залози, але й боротися з ним на клітинному рівні - під час тренування м’язи виділяють речовини, які пригнічують ріст онкоклітин. Про це йдеться у дослідженні, опублікованому в...

Гречка швидко псується, якщо зберігати її в цих місцях - названо поширені помилки

неділя, 14 вересень 2025, 19:40

Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...