Після свят із поживними м'ясними стравами хочеться простої та легкої їжі. Наприклад, якогось смачного супчику. Ідеєю картопляно-грибного супу-пюре поділилася кулінарка Елла Іванова, передають Патріоти України.
— Як я люблю супи-пюре! — каже Елла Іванова. — Вони смачні, а готуються легко.
Картопляно-грибний суп-пюре
1 велика картоплина
1 морквина
1 цибулина
Вершки 15% - 100 мл
Сіль
Перець
200 г печериць
Грінки (за смаком)
Олія
Обсмажити до м'якості цибулю, моркву йкартоплю. Додамо воду. Сіль і перець — за смаком. Накриваємо кришкою та варимо овочі до готовності.
Гриби окремо обсмажити.
Готові овочі подрібнюємо за допомогою блендера. Додаємо гриби й вершки. Доводимо суп до кипіння. Подаємо із зеленню та грінками.
Якісний сон - це не розкіш, а необхідність для здоров’я. Проте дедалі більше людей скаржаться на труднощі із засинанням. Психолог Крістіна П’єрпаолі Паркер поділилася ефективним способом, який допомагає засинати швидше - і без ліків, передають Патріоти...
*** . Євфимійжив у IX столітті, в місті Анкіра (Галатія). Від народження звали його Микитою, він рано залишився без батька, тому мати наполягла на його ранньому одруженні. Але після того, як у юнака народилася донька, він вирішив присвятити себе служі...