Лише спробуйте! Картопляно-грибний суп-пюре: просто та швидко

Після свят із поживними м'ясними стравами хочеться простої та легкої їжі. Наприклад, якогось смачного супчику. Ідеєю картопляно-грибного супу-пюре поділилася кулінарка Елла Іванова, передають Патріоти України.

— Як я люблю супи-пюре! — каже Елла Іванова. — Вони смачні, а готуються легко.

Картопляно-грибний суп-пюре

1 велика картоплина
1 морквина
1 цибулина
Вершки 15% - 100 мл
Сіль
Перець
200 г печериць
Грінки (за смаком)
Олія

Обсмажити до м'якості цибулю, моркву йкартоплю. Додамо воду. Сіль і перець — за смаком. Накриваємо кришкою та варимо овочі до готовності.
Гриби окремо обсмажити.

Готові овочі подрібнюємо за допомогою блендера. Додаємо гриби й вершки. Доводимо суп до кипіння. Подаємо із зеленню та грінками.

Що перевірити в авто перед зимою: ТОП-7 важливих пунктів для безпечної їзди

вівторок, 4 листопад 2025, 19:07

З настанням холодів важливо підготувати свій автомобіль до низьких температур та слизьких доріг. Невелика профілактика допоможе уникнути поломок і зробить поїздки безпечнішими, передають Патріоти України.

Ви теж це робите? Популярні авто-міфи, які час розвіяти

вівторок, 4 листопад 2025, 18:45

Навіть досвідчені водії іноді піддаються поширеним міфам про автомобілі та їх обслуговування. Експерти розвінчали найпопулярніші з них, передають Патріоти України. Багато водіїв вважають, що часто мити авто — це шкідливо. Насправді регулярне правильне ...