
Після свят із поживними м'ясними стравами хочеться простої та легкої їжі. Наприклад, якогось смачного супчику. Ідеєю картопляно-грибного супу-пюре поділилася кулінарка Елла Іванова, передають Патріоти України.
— Як я люблю супи-пюре! — каже Елла Іванова. — Вони смачні, а готуються легко.
Картопляно-грибний суп-пюре
1 велика картоплина
1 морквина
1 цибулина
Вершки 15% - 100 мл
Сіль
Перець
200 г печериць
Грінки (за смаком)
Олія
Обсмажити до м'якості цибулю, моркву йкартоплю. Додамо воду. Сіль і перець — за смаком. Накриваємо кришкою та варимо овочі до готовності.
Гриби окремо обсмажити.
Готові овочі подрібнюємо за допомогою блендера. Додаємо гриби й вершки. Доводимо суп до кипіння. Подаємо із зеленню та грінками.
Психологічні тести на основі оптичних ілюзій останні роки набувають великої популярності, оскільки поєднують елемент гри та самопізнання. Вони не мають статусу офіційної діагностики, проте часто дозволяють людині поглянути на себе під іншим кутом. Такі...
Насіння чорного кмину має властивості, корисні для боротьби з ожирінням. Екстракт насіння значно зменшує накопичення ліпідів у клітинній моделі, не виявляючи токсичності, передають Патріоти України. Дослідження, опубліковане у Food Science & Nutrition ...