
Завдяки цьому інгредієнту котлети виходять ще смачнішими та зникають з тарілки буквально за п’ять хвилин - наступного дня точно нічого не залишиться, передають Патріоти України.
Готова страва відрізняється від інших варіантів соковитістю та ніжністю. Досягається результат за рахунок лише одного простого інгредієнта.
У фарш просунуті кулінари додають вершкове масло. Продукт використовують відразу з холодильника, натирають на тертці та перемішують із фаршем.
Після додавання масла формують котлети та одразу викладають їх на сковороду. На 500 г фаршу потрібно 50 г вершкового масла.
Саме завдяки цьому інгредієнту страва виходить набагато смачнішою, соковитішою та ніжнішою. Далі котлети готуються за звичним рецептом. Кулінари, однак, стверджують, що різниця помітна одразу.
Рутина - це з одного боку стабільність і спокій, а з іншого - небезпека потрапити в пастку одноманітності. Вона дає відчуття контролю над життям, але коли її забагато, ми починаємо жити “на автопілоті”. Саме тоді з’являється відчуття втоми, апатії та в...
Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...