Завдяки цьому інгредієнту котлети виходять ще смачнішими та зникають з тарілки буквально за п’ять хвилин - наступного дня точно нічого не залишиться, передають Патріоти України.
Готова страва відрізняється від інших варіантів соковитістю та ніжністю. Досягається результат за рахунок лише одного простого інгредієнта.
У фарш просунуті кулінари додають вершкове масло. Продукт використовують відразу з холодильника, натирають на тертці та перемішують із фаршем.
Після додавання масла формують котлети та одразу викладають їх на сковороду. На 500 г фаршу потрібно 50 г вершкового масла.
Саме завдяки цьому інгредієнту страва виходить набагато смачнішою, соковитішою та ніжнішою. Далі котлети готуються за звичним рецептом. Кулінари, однак, стверджують, що різниця помітна одразу.
Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...
Кімнатні рослини є природними очищувачами повітря, які можуть допомогти позбавити ваш будинок від забруднюючих речовин, таких як вуглекислий газ, який з часом накопичується до нездорового рівня, передають Патріоти України. Британський експерт із садівн...