Завдяки цьому інгредієнту котлети виходять ще смачнішими та зникають з тарілки буквально за п’ять хвилин - наступного дня точно нічого не залишиться, передають Патріоти України.
Готова страва відрізняється від інших варіантів соковитістю та ніжністю. Досягається результат за рахунок лише одного простого інгредієнта.
У фарш просунуті кулінари додають вершкове масло. Продукт використовують відразу з холодильника, натирають на тертці та перемішують із фаршем.
Після додавання масла формують котлети та одразу викладають їх на сковороду. На 500 г фаршу потрібно 50 г вершкового масла.
Саме завдяки цьому інгредієнту страва виходить набагато смачнішою, соковитішою та ніжнішою. Далі котлети готуються за звичним рецептом. Кулінари, однак, стверджують, що різниця помітна одразу.
Не треба заряджати телефон до 100% або ставити на зарядку на всю ніч — це шкодить батареї, передають Патріоти України. Найкраще тримати заряд між 50 і 80%, тоді батарея довше працюватиме. Смартфони зараз самі перестають заряджатися, коли батарея повна,...
З'їсти один продукт, щоб не хотілося поглинути вміст усього холодильника — можливо. Ба більше, вірогідно він вже є у вас на кухні у кількості 10 штук, передають Патріоти України. Телелікар розкрив продукти, рекомендовані його пацієнтам, які хочуть схуд...