Лише спробуйте! Хитрість, завдяки якій котлети виходять смачнішими і соковитішими

Завдяки цьому інгредієнту котлети виходять ще смачнішими та зникають з тарілки буквально за п’ять хвилин - наступного дня точно нічого не залишиться, передають Патріоти України.

Готова страва відрізняється від інших варіантів соковитістю та ніжністю. Досягається результат за рахунок лише одного простого інгредієнта.

Подробиці

У фарш просунуті кулінари додають вершкове масло. Продукт використовують відразу з холодильника, натирають на тертці та перемішують із фаршем.

Після додавання масла формують котлети та одразу викладають їх на сковороду. На 500 г фаршу потрібно 50 г вершкового масла.

Саме завдяки цьому інгредієнту страва виходить набагато смачнішою, соковитішою та ніжнішою. Далі котлети готуються за звичним рецептом. Кулінари, однак, стверджують, що різниця помітна одразу.

Ідеальний рецепт! Як замаринувати скумбрію, щоб їсти через 30 хвилин

четвер, 16 травень 2024, 9:12

Якщо ви хочете швидко приготувати скумбрію у маринованому вигляді, то цей рецепт — ваша знахідка. Пів години — і рибка готова. Обов’язково при такому приготуванні порізати скумбрію шириною не більше, ніж 5 мм. Це для того, щоб швидкий маринад устиг при...

Це така смакота! Як швидко, смачно та просто приготувати картопляні деруни з куркою

четвер, 16 травень 2024, 8:50

Деруни – національна українська страва, їх готують по всьому світу, але у наших господинь вони найсмачніші. Кухарі та господині намагаються експериментувати, щоб привнести до класичної рецептури щось своє. Якщо ви втомилися від традиційних дерунів, спр...