Завдяки цьому інгредієнту котлети виходять ще смачнішими та зникають з тарілки буквально за п’ять хвилин - наступного дня точно нічого не залишиться, передають Патріоти України.
Готова страва відрізняється від інших варіантів соковитістю та ніжністю. Досягається результат за рахунок лише одного простого інгредієнта.
У фарш просунуті кулінари додають вершкове масло. Продукт використовують відразу з холодильника, натирають на тертці та перемішують із фаршем.
Після додавання масла формують котлети та одразу викладають їх на сковороду. На 500 г фаршу потрібно 50 г вершкового масла.
Саме завдяки цьому інгредієнту страва виходить набагато смачнішою, соковитішою та ніжнішою. Далі котлети готуються за звичним рецептом. Кулінари, однак, стверджують, що різниця помітна одразу.
Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...
Косметичні засоби напряму контактують з нашою шкірою, тож можуть впливати на її здоров’я. Особливо, якщо не дотримуватись термінів придатності косметики, передають Патріоти України. Але який саме термін використання таких продуктів вважається безпечним...