Лише спробуйте! Коржики з картоплею, сиром та зеленню - ідеальний перекус

Ви захочете готувати ці коржики щодня. Вони дуже смачні й легко та швидко готуються, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 250 мл теплого кефіру
  • дрібка солі
  • 250-300 г борошна
  • 0,5 ч. л. соди

Для начинки вам знадобиться:

  • 6 картоплин
  • 20 г вершкового масла
  • 150 г сиру
  • зелень
  • сіль

Приготування тіста:

Влийте теплий кефір у посудину, додайте соду та сіль. Ретельно все перемішайте. Борошно обов’язково просійте й всипте у кефір. Замісіть тісто й продовжуйте його вимішувати руками протягом 5-7 хвилин.

Відваріть картоплю, злийте воду, додайте натертий сир, масло, нарізану зелень та добре розімніть. Тісто розділіть на 6 однакових шматочків. Присипте поверхню борошном, розкачайте шматочок тіста, викладіть начинку та загорніть у вигляді хінкалі.

Потім переверніть на інший бік і розкачайте коржик, діаметром 24 см. Викладайте смажити кожен коржик окремо на розігріту з олією сковорідку. Обсмажуйте з обох боків до золотистої скоринки. Викладіть коржики на тарілку та змастіть маслом. Смачного!

Смакота! Як засолити скумбрію за дві години без води та оцту

п’ятниця, 5 липень 2024, 14:12

Засолювання риби вважається справою клопіткою, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, як швидко засолити скумбрію. При цьому не потрібно використовувати воду чи оцет. Вам знадобиться лише кілька інгредієнтів. А солена скумбрія ...

Навіщо досвідчені господині посипають курку содою і тільки потім смажать

п’ятниця, 5 липень 2024, 12:12

Сода вирішує кілька проблем під час приготування курки, передають Патріоти України. Буває, що при смаженні продукт дуже швидко готується і пригоряє, а іноді ще й втрачає частину соку і стає дуже сухим. Вирішити проблему, як виявилося, справді просто за...