Ви захочете готувати ці коржики щодня. Вони дуже смачні й легко та швидко готуються, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для начинки вам знадобиться:
Приготування тіста:
Влийте теплий кефір у посудину, додайте соду та сіль. Ретельно все перемішайте. Борошно обов’язково просійте й всипте у кефір. Замісіть тісто й продовжуйте його вимішувати руками протягом 5-7 хвилин.
Відваріть картоплю, злийте воду, додайте натертий сир, масло, нарізану зелень та добре розімніть. Тісто розділіть на 6 однакових шматочків. Присипте поверхню борошном, розкачайте шматочок тіста, викладіть начинку та загорніть у вигляді хінкалі.
Потім переверніть на інший бік і розкачайте коржик, діаметром 24 см. Викладайте смажити кожен коржик окремо на розігріту з олією сковорідку. Обсмажуйте з обох боків до золотистої скоринки. Викладіть коржики на тарілку та змастіть маслом. Смачного!
Досить часто в приміщеннях з підвищеною вологістю повітря, де будь-які металеві предмети тривалий час контактують з водою, починають з'являтися плями від іржі. Особливо помітні вони на світлій плитці, передають Патріоти України. Такий сюрприз звичайно,...
Багато звичайних кімнатних рослин містять токсини, які можуть завдати шкоди домашнім тваринам, якщо їх проковтнути, спричиняючи будь-які захворювання: від легкого розладу шлунку до серйозних проблем зі здоров’ям, передають Патріоти України. Щоб допомог...