Ви захочете готувати ці коржики щодня. Вони дуже смачні й легко та швидко готуються, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для начинки вам знадобиться:
Приготування тіста:
Влийте теплий кефір у посудину, додайте соду та сіль. Ретельно все перемішайте. Борошно обов’язково просійте й всипте у кефір. Замісіть тісто й продовжуйте його вимішувати руками протягом 5-7 хвилин.
Відваріть картоплю, злийте воду, додайте натертий сир, масло, нарізану зелень та добре розімніть. Тісто розділіть на 6 однакових шматочків. Присипте поверхню борошном, розкачайте шматочок тіста, викладіть начинку та загорніть у вигляді хінкалі.
Потім переверніть на інший бік і розкачайте коржик, діаметром 24 см. Викладайте смажити кожен коржик окремо на розігріту з олією сковорідку. Обсмажуйте з обох боків до золотистої скоринки. Викладіть коржики на тарілку та змастіть маслом. Смачного!
Уявіть, що ви спізнюєтесь на зустріч із друзями і хапаєте першу-ліпшу блузку з шафи. Яку ви б обрали? Цей тест покаже не ваш стиль, а ваші найбільші слабкості, які ви, можливо, ретельно приховуєте навіть від себе, передають Патріоти України. Просто пок...
Багато людей скаржаться на погіршення зору з віком, але майже половина не має уявлення, які продукти можуть допомогти зберегти очі здоровими. Такі дані оприлюднила компанія MacuShield, що спеціалізується на добавках для зору, передають Патріоти України...