Активного часу на приготування йде мінімум, а в результаті виходить смачна, натуральна м'ясна нарізка, яка нікого не залишить байдужим! Те, що потрібно до святкового столу, передають Патріоти України. Для такої закуски найкраще підійдуть курячі стегна, але можна використовувати і гомілки з грудинкою.
Інгредієнти
Приготування
1. М'ясо необхідно відокремити від кісток. Я використовую м'ясо разом зі шкірками, але шкурки краще зняти і приготувати без них. Нарізаємо м'ясо на довільні шматочки.
2. М'ясо солимо, перчимо за смаком, додаємо 1 ч. л. солодкої паприки, 1/2 ч. л. чебрецю та 1/2 ч. л. сухого часнику. Добре перемішуємо, розподіляючи спеції по м'ясу.
3. Розстеляємо фольгу, зверху викладаємо підготовлене м'ясо на один край. Загортаємо рулетиком. Фольги не шкодуйте, потрібно добре упакувати м'ясо, щоб сік не витікав.
4. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів на середньому рівні без конвекції 80 хвилин. Виймаємо з духовки, зверху ставимо прес. Відправляємо в холодильник на 6-8 годин, а краще на ніч.
Смачного
Смартфон ми підзаряджаємо щодня, і саме ці звички визначають, скільки проживе батарея. Дотримання кількох простих правил допоможе уникнути передчасної зношеності та відкласти дорогу заміну акумулятора. Про це пише iTechua, передають Патріоти України. Щ...
Вчені з Медичного коледжу штату Пенсильванія показали: для когнітивної молодості мозку зовсім не потрібні складні вправи чи високотехнологічні методи - достатньо звичайного руху, передають Патріоти України. 204 дорослі віком 40–65 років протягом 9 днів...