Серед м’ясних страв української кухні фаворитом завжди були м’ясні крученики. Їх можна готувати як зі свинини, так і з курятини, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Помийте та поріжте печериці, наріжте дрібно цибулю, натріть моркву. На розігрітій з олією сковорідці обсмажте цибулю, гриби та моркву. Додайте масло й тушкуйте протягом 5-7 хвилин. Розділіть на 2 частини куряче філе, відбийте його й посипте сіллю та спеціями. Викладіть ложкою начинку на філе.
Закрутіть у рулетик. Обсмажте на сковорідці з обох сторін до золотистої скоринки. У сковорідку покладіть сметану, кип’ячену воду, часник, борошно та спеції. Доведіть соус до кипіння, помішуючи. Викладіть крученики у сковорідку з соусом й поставте в духовку запікатися при температурі 190 градусів протягом 30 хвилин. Смачного!
"Старіння є основним фактором ризику розвитку неінфекційних захворювань, які своєю чергою значно погіршують якість та зменшують тривалість життя. Для оцінки біологічного старіння використовуються математичні алгоритми, що застосовуються до моделей мети...
Науковці виявили ще одну перевагу ранкової чашки кави – окрім енергійного заряду, передають Патріоти України. Дослідження показало, що вживання хоча б однієї чашки кави з кофеїном (приблизно 230 мл, або 16 ковтків) зранку сприяє здоровому старінню жіно...