Серед м’ясних страв української кухні фаворитом завжди були м’ясні крученики. Їх можна готувати як зі свинини, так і з курятини, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Помийте та поріжте печериці, наріжте дрібно цибулю, натріть моркву. На розігрітій з олією сковорідці обсмажте цибулю, гриби та моркву. Додайте масло й тушкуйте протягом 5-7 хвилин. Розділіть на 2 частини куряче філе, відбийте його й посипте сіллю та спеціями. Викладіть ложкою начинку на філе.
Закрутіть у рулетик. Обсмажте на сковорідці з обох сторін до золотистої скоринки. У сковорідку покладіть сметану, кип’ячену воду, часник, борошно та спеції. Доведіть соус до кипіння, помішуючи. Викладіть крученики у сковорідку з соусом й поставте в духовку запікатися при температурі 190 градусів протягом 30 хвилин. Смачного!
Психологи Джон Готтман і Джулі Шварц Готтман — відомі дослідники стосунків — вивчили понад 40 000 пар і дійшли висновку: існує одне слово, яке значно покращує стосунки, навіть якщо вони переживають кризу, передають Патріоти України. Це слово: "дякую". ...
Для багатьох власників собак сон з улюбленцем у ліжку - звична справа і спосіб розслабитися. Інші ж переживають про гігієну та можливі проблеми поведінки. Чи є це проявом близькості або помилкою виховання? Академія собак Psia Akademia розглянула це пит...