
Серед м’ясних страв української кухні фаворитом завжди були м’ясні крученики. Їх можна готувати як зі свинини, так і з курятини, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Помийте та поріжте печериці, наріжте дрібно цибулю, натріть моркву. На розігрітій з олією сковорідці обсмажте цибулю, гриби та моркву. Додайте масло й тушкуйте протягом 5-7 хвилин. Розділіть на 2 частини куряче філе, відбийте його й посипте сіллю та спеціями. Викладіть ложкою начинку на філе.
Закрутіть у рулетик. Обсмажте на сковорідці з обох сторін до золотистої скоринки. У сковорідку покладіть сметану, кип’ячену воду, часник, борошно та спеції. Доведіть соус до кипіння, помішуючи. Викладіть крученики у сковорідку з соусом й поставте в духовку запікатися при температурі 190 градусів протягом 30 хвилин. Смачного!
Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...