Серед м’ясних страв української кухні фаворитом завжди були м’ясні крученики. Їх можна готувати як зі свинини, так і з курятини, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Помийте та поріжте печериці, наріжте дрібно цибулю, натріть моркву. На розігрітій з олією сковорідці обсмажте цибулю, гриби та моркву. Додайте масло й тушкуйте протягом 5-7 хвилин. Розділіть на 2 частини куряче філе, відбийте його й посипте сіллю та спеціями. Викладіть ложкою начинку на філе.
Закрутіть у рулетик. Обсмажте на сковорідці з обох сторін до золотистої скоринки. У сковорідку покладіть сметану, кип’ячену воду, часник, борошно та спеції. Доведіть соус до кипіння, помішуючи. Викладіть крученики у сковорідку з соусом й поставте в духовку запікатися при температурі 190 градусів протягом 30 хвилин. Смачного!
Далеко не завжди смак пшоняної каші тішить кулінарів, передають Патріоти України. У деяких випадках страва виходить гіркою. Нерідко причиною появи неприємного смаку стає занадто тривале зберігання пшона. Втім, іноді просо, з якого готується пшоняна каш...
Більшість із вас навіть не здогадуються про те, що у фарш для котлет можна додати крохмаль, передають Патріоти України. Однак багато досвідчених кулінарів виконують цю дію. І роблять вони це не просто так, адже сипучий компонент допомагає зробити м’ясн...