Спробуйте приготувати крильця з медово-винним ароматом. Тонкий смак напівсолодкого вина та медова нота зроблять крильця неймовірно смачними та ароматними, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Промийте крильця та обсушіть паперовим рушником. Зайва волога в маринаді непотрібна.
Змішайте мед та паприку. Обмастіть цією сумішшю крильця з усіх сторін. Залиште їх маринуватися на 30 хвилин.
Тепер налийте оливкову олію в сковороду, розігрійте. Викладіть крильця смажитися. Посоліть їх в цей момент. Обсмажити треба до золотистої скоринки.
Змішайте вино та воду та залийте крильця. Тушкуйте до випаровування рідини. В процесі тушкування кілька разів перегорніть крильця, щоб вони рівномірно приготувалися.
Норвезькі вчені дійшли до доволі парадоксального висновку: ті, хто часто п’є в юності, мають вищі шанси на успіх у майбутньому. Дослідження, опубліковане у The Times, охопило понад три тисячі учасників і показало цікаву закономірність, передають Патріо...
Ваш вибір нижньої білизни багато розповідає про темперамент і характер. Стрінги, труси-боксери чи класичні - це не випадковість. Білизна, яку ви обираєте, відображає ваші внутрішні потреби, ставлення до життя і навіть спосіб поведінки у стосунках, пере...