Ділимося смачним і дуже легким у виконанні рецептом від відомої американської актриси, який стане ідеальним доповненням для святкового столу, так і прекрасним перекусом, передають Патріоти України.
Нещодавно у своєму Instagram-акаунті актриса Дженніфер Гарнер поділилася з шанувальниками сімейним рецептом кукурудзяного хліба, який вона часто готує. «Готування цього кукурудзяного хліба, рецепт якого дістався мені від мами, займає зовсім небагато часу, тому він є одним із моїх фаворитів: страва ідеально підходить для вечері, легкого перекусу та сніданку. Крім того, він дуже смачний», — зазначила актриса.
Інтернет-користувачі гідно оцінили сімейний рецепт телезірки і зазначили, що кукурудзяний хліб справді вкрай простий у приготуванні і при цьому здатний вразити навіть досвідчених гурманів. Ділимося секретами його приготування у нашому матеріалі.
Для початку необхідно розігріти духову шафу до 210 градусів.
Далі рослинне масло налити в глибоку жароміцну ємність і відправити його грітися.
У мисці змішати кукурудзяне і пшеничне борошно, розпушувач, харчову соду, цукор і сіль, ретельно перемішати, потім додати куряче яйце та пахту.
Далі витягнути ємність з маслом з духовки, влити гаряче масло в миску з іншими інгредієнтами і замісити тісто (по консистенції воно не повинно бути занадто рідким). Перелити готову масу в ємність, де раніше грілося масло, і відправити випікатися приблизно на 10 хвилин при температурі 210 градусів до золотистої скоринки – готовність хліба можна перевірити дерев’яною шпажкою.
Звичка чистити ківі перед вживанням може відійти у минуле. У Голлівуді та соцмережах активно обговорюють новий тренд: їсти ківі разом зі шкіркою, передають Патріоти України. Популярності йому додала акторка Дженна Ортега, зірка серіалу «Венздей», яка п...
Оцет - продукт, який є майже на кожній кухні, але його можливості виходять далеко за межі кулінарії. Багато господинь уже давно використовують його для прибирання: він змиває жир, видаляє накип і цвіль, пом’якшує тканини під час прання та навіть відляк...