Лише спробуйте! Кукурудзяний хліб за 10 хвилин - простий і смачний рецепт

Ділимося смачним і дуже легким у виконанні рецептом від відомої американської актриси, який стане ідеальним доповненням для святкового столу, так і прекрасним перекусом, передають Патріоти України.

Нещодавно у своєму Instagram-акаунті актриса Дженніфер Гарнер поділилася з шанувальниками сімейним рецептом кукурудзяного хліба, який вона часто готує. «Готування цього кукурудзяного хліба, рецепт якого дістався мені від мами, займає зовсім небагато часу, тому він є одним із моїх фаворитів: страва ідеально підходить для вечері, легкого перекусу та сніданку. Крім того, він дуже смачний», — зазначила актриса.

Інтернет-користувачі гідно оцінили сімейний рецепт телезірки і зазначили, що кукурудзяний хліб справді вкрай простий у приготуванні і при цьому здатний вразити навіть досвідчених гурманів. Ділимося секретами його приготування у нашому матеріалі.

Складові:


  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 3/4 склянки кукурудзяного борошна
  • 1/4 склянки пшеничного борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1/4 ч. л. харчової соди
  • 1 ст. л. цукру
  • 1/2 ч. л. солі
  • 1 куряче яйце
  • 1 склянка пахти (можна замінити кефіром)

Спосіб приготування:


Для початку необхідно розігріти духову шафу до 210 градусів.

Далі рослинне масло налити в глибоку жароміцну ємність і відправити його грітися.

У мисці змішати кукурудзяне і пшеничне борошно, розпушувач, харчову соду, цукор і сіль, ретельно перемішати, потім додати куряче яйце та пахту.

Далі витягнути ємність з маслом з духовки, влити гаряче масло в миску з іншими інгредієнтами і замісити тісто (по консистенції воно не повинно бути занадто рідким). Перелити готову масу в ємність, де раніше грілося масло, і відправити випікатися приблизно на 10 хвилин при температурі 210 градусів до золотистої скоринки – готовність хліба можна перевірити дерев’яною шпажкою.

Просто оберіть двері! Психологічний тест у картинці визначить вашу головну фобію

неділя, 19 травень 2024, 6:14

Усі ми маємо свої страхи та фобії, які можуть впливати на наше життя та прийняття рішень. Психологічний тест пропонує вам вибрати одну з чотирьох потайних дверей, щоб виявити, які глибинні страхи можуть керувати вами або якої фобії ви можете не усвідом...

Кава та какао з новою силою "схопилися" за смаки споживачів: Американський дієтолог пояснює, який з двох напоїв корисніший для здоров'я

неділя, 19 травень 2024, 5:40

Популярність какао зростає, експерти в галузі охорони здоров'я хвалять його за певну користь для здоров'я, пише USA Today. За словами дієтолога Міранди Галаті, какао-порошок дійсно корисний, він має антиоксидантні та протизапальні властивості. За даним...