Лише спробуйте! Майонез в тісті для млинців творить диво з їх якістю

Млинці і борщ — ці страви в кожної господині готуються на власний розсуд та мають ознаки фірмового рецепта. Олія, борошно, молоко чи вода, сіль, сода, яйця — стандартні компоненти, з яких роблять тісто. А от майонез є досить незвичним компонентом, тому в більшості людей його застосування викликає шок, передають Патріоти України.

Для чого майонез

Почнемо з того, що майонез є продуктом з високою жирністю. Якщо його додати в тісто, то олію вже не варто брати. До речі, з майонезом млинці гарно смажаться та не претендують на те, щоб швидко згоріти.

Ще один беззаперечний плюс — млинці прекрасно перевертаються. Не лийте багато олії на сковорідку, з таким майонезним тістом це зайве.

А які млинці ви любите? Якщо ви хочете поласувати ніжними та м’якими за текстурою, тоді спробуйте їх посмажити саме з тіста з додаванням майонезу. На стандартну пропорцію інгредієнтів достатньо 2 столових ложок.

Хоча майонез і незвичний продукт в складі млинців, але має цікавий ефект. Хто ще не куштував млинців з такого тіста, спробуйте. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Народні прикмети на 16 вересня. Що цього дня в давнину робили українці, щоб убезпечити себе здоров'ям та грошима

понеділок, 16 вересень 2024, 7:05

16 вересня за новим церковним календарем (29 вересня за старим) - день пам'яті великомучениці Євфимії Всехвальної.У народі 16 вересня - свято Юхима, Людмилин день, Юхима Пташина кістка. . За старим календарним стилем - день пам'яті мучениці Василиси Н...

Лише спробуйте! Майонез в тісті для млинців творить диво з їх якістю

понеділок, 16 вересень 2024, 6:12

Млинці і борщ — ці страви в кожної господині готуються на власний розсуд та мають ознаки фірмового рецепта. Олія, борошно, молоко чи вода, сіль, сода, яйця — стандартні компоненти, з яких роблять тісто. А от майонез є досить незвичним компонентом, тому...