Лише спробуйте! Маленька хитрість, яка зробить котлети неймовірно соковитими та м’якими


Пухкі, смачні та соковиті — саме такими мають бути котлети. Досвідчені господині та кулінари знають, як треба зробити фарш, щоб ваша страва стала справжнім хітом. Це дуже просто.

Все, що вам треба знати

Зазвичай для котлет беруть яловичину або свинину. Рекомендується робити з них мікс. Одне м’ясо доповнить інше, і не буде проблем із надмірною жирністю чи сухістю.

Якщо ви готуєте котлети лише з яловичини, спробуйте додати трохи вершків. Вони дадуть вологу, що зробить фарш ніжним. Вершки можна додати і до курячого або індичого фаршу, враховуючи їх дієтичність та ризик отримати сухі котлети.

До рибних котлет рекомендується використовувати лимонний сік. Якщо ви бачите, що фарш сухий, скористайтесь ще одним лайфхаком із вершковим маслом. Перед смаженням покладіть маленькі кубики всередину, сформуйте котлети та обсмажте їх.

Такі прості поради, але дієві та перевірені на досвіді багатьох господинь. Вони допоможуть вам посмажити ідеальні котлети. Смачного!

Як вибрати ідеальний iPad у 2025 році: гід від Foxtrot

вівторок, 25 листопад 2025, 18:17

Помилка у виборі iPad коштує дорого — в кращому випадку доведеться миритися з повільною роботою, в гіршому — планшет припадатиме пилом на полиці. Лінійка 2025 року пропонує чотири моделі, кожна з яких є найкращою для своїх завдань, але абсолютно не під...

Бережіться! ТОП-5 звичок, які погіршують зір

вівторок, 25 листопад 2025, 17:50

Як це може зашкодити очам - розповідає офтальмолог мережі «Новий Зір» Руслан Казбекович Тамбієв, лікар вищої категорії, офтальмохірург, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У повсякденному житті ми рідко замислюємося, що часто перенавантажує...