Лише спробуйте! Маленька хитрість, яка зробить котлети неймовірно соковитими та м’якими


Пухкі, смачні та соковиті — саме такими мають бути котлети. Досвідчені господині та кулінари знають, як треба зробити фарш, щоб ваша страва стала справжнім хітом. Це дуже просто.

Все, що вам треба знати

Зазвичай для котлет беруть яловичину або свинину. Рекомендується робити з них мікс. Одне м’ясо доповнить інше, і не буде проблем із надмірною жирністю чи сухістю.

Якщо ви готуєте котлети лише з яловичини, спробуйте додати трохи вершків. Вони дадуть вологу, що зробить фарш ніжним. Вершки можна додати і до курячого або індичого фаршу, враховуючи їх дієтичність та ризик отримати сухі котлети.

До рибних котлет рекомендується використовувати лимонний сік. Якщо ви бачите, що фарш сухий, скористайтесь ще одним лайфхаком із вершковим маслом. Перед смаженням покладіть маленькі кубики всередину, сформуйте котлети та обсмажте їх.

Такі прості поради, але дієві та перевірені на досвіді багатьох господинь. Вони допоможуть вам посмажити ідеальні котлети. Смачного!

Смакота! Найпростіше літнє морозиво з двох інгредієнтів

неділя, 23 червень 2024, 21:12

Морозиво в спекотний літній день - справжнє щастя та радість. Магазинне купити легко, але от складники не викликають довіри. Якщо ви з цим також погоджуєтеся, тоді рецепт з 2 складовими вам сподобається, передають Патріоти України. Вам потрібні наступ...

Стоматолог пояснив, чи треба видаляти зуби мудрості і в якому випадку це може бути небезпечним

неділя, 23 червень 2024, 17:15

Видалення зубів мудрості - процедура не з приємних, однак необхідна для більшості людей. Стоматологи радять видаляти зуби мудрості, бо вони зазвичай не беруть участі у жуванні, тиснуть на сусідні зуби, травмують ясна та не поміщаються у щелепі, передаю...