Лише спробуйте! Маленька хитрість, яка зробить котлети неймовірно соковитими та м’якими


Пухкі, смачні та соковиті — саме такими мають бути котлети. Досвідчені господині та кулінари знають, як треба зробити фарш, щоб ваша страва стала справжнім хітом. Це дуже просто.

Все, що вам треба знати

Зазвичай для котлет беруть яловичину або свинину. Рекомендується робити з них мікс. Одне м’ясо доповнить інше, і не буде проблем із надмірною жирністю чи сухістю.

Якщо ви готуєте котлети лише з яловичини, спробуйте додати трохи вершків. Вони дадуть вологу, що зробить фарш ніжним. Вершки можна додати і до курячого або індичого фаршу, враховуючи їх дієтичність та ризик отримати сухі котлети.

До рибних котлет рекомендується використовувати лимонний сік. Якщо ви бачите, що фарш сухий, скористайтесь ще одним лайфхаком із вершковим маслом. Перед смаженням покладіть маленькі кубики всередину, сформуйте котлети та обсмажте їх.

Такі прості поради, але дієві та перевірені на досвіді багатьох господинь. Вони допоможуть вам посмажити ідеальні котлети. Смачного!

"Правило 20-20-20": Вправа від окуліста, яка зніме втому очей за 20 секунд, при роботі за ноутбуком

неділя, 7 вересень 2025, 12:10

Сучасне життя неможливо уявити без екранів: робота за комп’ютером, смартфони, планшети. Проте годинами дивитися в монітор небезпечно - з’являється сухість, втома й навіть погіршення зору, передають Патріоти України. Оптометрист Брайс Аппельбаум поділив...

Забудьте про дієти: ТОП-5 простих способів "розігнати" метаболізм

неділя, 7 вересень 2025, 11:08

У багатьох списках новорічних чи сезонних обіцянок "схуднути" стоїть на першому місці. Але, як наголошують дієтологи, сама втрата ваги не є гарантією здоров’я. Куди важливіше - підтримувати міцне метаболічне здоров’я, яке визначає, наскільки ефективно ...