Лише спробуйте! Маленька хитрість, яка зробить котлети неймовірно соковитими та м’якими


Пухкі, смачні та соковиті — саме такими мають бути котлети. Досвідчені господині та кулінари знають, як треба зробити фарш, щоб ваша страва стала справжнім хітом. Це дуже просто.

Все, що вам треба знати

Зазвичай для котлет беруть яловичину або свинину. Рекомендується робити з них мікс. Одне м’ясо доповнить інше, і не буде проблем із надмірною жирністю чи сухістю.

Якщо ви готуєте котлети лише з яловичини, спробуйте додати трохи вершків. Вони дадуть вологу, що зробить фарш ніжним. Вершки можна додати і до курячого або індичого фаршу, враховуючи їх дієтичність та ризик отримати сухі котлети.

До рибних котлет рекомендується використовувати лимонний сік. Якщо ви бачите, що фарш сухий, скористайтесь ще одним лайфхаком із вершковим маслом. Перед смаженням покладіть маленькі кубики всередину, сформуйте котлети та обсмажте їх.

Такі прості поради, але дієві та перевірені на досвіді багатьох господинь. Вони допоможуть вам посмажити ідеальні котлети. Смачного!

Народні прикмети на 7 жовтня. Що здавна вчиняли українці цього дня, аби зберегти здоров'я ще на рік

вівторок, 7 жовтень 2025, 7:05

7 жовтня за новим церковним календарем (20 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Сергія і Вакха, преподобного Сергія Послушного Києво-Печерського, у Ближніх печерах. За старим календарним стилем - день пам'яті святої рівноапостольної Фекли Іконійс...

Ще й дуже смачний! Цей напій рятує від атеросклерозу і зміцнює судини

вівторок, 7 жовтень 2025, 6:15

Хоча вода залишається головним напоєм протягом дня, гранатовий сік може надати організму чимало користі. Він підтримує роботу серця, вен та артерій, забезпечує організм необхідними вітамінами та мінералами, передають Патріоти України. Гранат багатий на...