Лише спробуйте! Маленька хитрість, яка зробить котлети неймовірно соковитими та м’якими


Пухкі, смачні та соковиті — саме такими мають бути котлети. Досвідчені господині та кулінари знають, як треба зробити фарш, щоб ваша страва стала справжнім хітом. Це дуже просто.

Все, що вам треба знати

Зазвичай для котлет беруть яловичину або свинину. Рекомендується робити з них мікс. Одне м’ясо доповнить інше, і не буде проблем із надмірною жирністю чи сухістю.

Якщо ви готуєте котлети лише з яловичини, спробуйте додати трохи вершків. Вони дадуть вологу, що зробить фарш ніжним. Вершки можна додати і до курячого або індичого фаршу, враховуючи їх дієтичність та ризик отримати сухі котлети.

До рибних котлет рекомендується використовувати лимонний сік. Якщо ви бачите, що фарш сухий, скористайтесь ще одним лайфхаком із вершковим маслом. Перед смаженням покладіть маленькі кубики всередину, сформуйте котлети та обсмажте їх.

Такі прості поради, але дієві та перевірені на досвіді багатьох господинь. Вони допоможуть вам посмажити ідеальні котлети. Смачного!

ТОП-5 найкращих трав'яних чаїв для сну - і як правильно їх заварювати

неділя, 20 липень 2025, 19:06

Якщо ви важко засинаєте, варто додати до вечірнього ритуалу трав’яні чаї, які допомагають розслабитись і покращують якість сну. Ми поговорили з дієтологинею Лорі Райт та сертифікованим сомельє чаю Джі Чо, щоб дізнатись, які чаї справді працюють і як їх...

Гучно, незручно і без сну: Де в літаку найгірше сидіти - пояснює стюардеса

неділя, 20 липень 2025, 18:45

Колишня працівниця авіакомпанії British Airways Джейн Хоукс поділилася практичними порадами для тих, хто хоче уникнути джетлагу та виснаження після тривалого перельоту. І головне - вона пояснила, якого місця в салоні літака краще уникати. Про це пише в...