Особливість цього рецепту в тому, що огірки соляться у власному соку, тому процес їх приготування досить швидкий, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Огірки слід порізати уздовж на брусочки (4-6 частин), якщо вони занадто великі, то можна розрізати і впоперек. Ріжемо зелень, змішуємо зі спеціями і розчавленим часником. Після цього з'єднуємо огірки і маринад. Добре перемішуємо, складаємо в контейнер і прибираємо в холодильник на 10 хвилин.
Через 10 хвилин можна їсти смачні малосольні огірочки.
М’ясо є дорогим продуктом, який, на жаль, дуже легко зіпсувати неправильним приготуванням або зберіганням. У результаті м’ясо може повністю втратити свої унікальні смакові якості, а то й зовсім пропасти, передають Патріоти України. 1.Заморожувати цілі...
Печінка відповідає за багато процесів в організмі: від виробництва білків, холестерину та жовчі до зберігання вітамінів, мінералів і запасів енергії у вигляді глікогену. Вона також розщеплює токсини, такі як алкоголь, ліки та природні побічні продукти ...