Особливість цього рецепту в тому, що огірки соляться у власному соку, тому процес їх приготування досить швидкий, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Огірки слід порізати уздовж на брусочки (4-6 частин), якщо вони занадто великі, то можна розрізати і впоперек. Ріжемо зелень, змішуємо зі спеціями і розчавленим часником. Після цього з'єднуємо огірки і маринад. Добре перемішуємо, складаємо в контейнер і прибираємо в холодильник на 10 хвилин.
Через 10 хвилин можна їсти смачні малосольні огірочки.
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...