Особливість цього рецепту в тому, що огірки соляться у власному соку, тому процес їх приготування досить швидкий, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Огірки слід порізати уздовж на брусочки (4-6 частин), якщо вони занадто великі, то можна розрізати і впоперек. Ріжемо зелень, змішуємо зі спеціями і розчавленим часником. Після цього з'єднуємо огірки і маринад. Добре перемішуємо, складаємо в контейнер і прибираємо в холодильник на 10 хвилин.
Через 10 хвилин можна їсти смачні малосольні огірочки.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...