Особливість цього рецепту в тому, що огірки соляться у власному соку, тому процес їх приготування досить швидкий, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Огірки слід порізати уздовж на брусочки (4-6 частин), якщо вони занадто великі, то можна розрізати і впоперек. Ріжемо зелень, змішуємо зі спеціями і розчавленим часником. Після цього з'єднуємо огірки і маринад. Добре перемішуємо, складаємо в контейнер і прибираємо в холодильник на 10 хвилин.
Через 10 хвилин можна їсти смачні малосольні огірочки.
Джмелі, як виявилося, мають свою естетичну упередженість. Вони надають перевагу жовтим квітам. І тепер наука знає чому. Нове дослідження, опубліковане в Nature Communications, пояснює цю поведінкову особливість запилювачів не лише з точки зору кольору,...
Витрати на транспортування з'їдають левову частку бюджету? Кожен підприємець шукає шляхи оптимізації. Сучасний фургон Opel Movano – продуманий інструмент для ефективного бізнесу та розумних перевезень. Давайте розберемося, які його переваги допоможуть ...