Завдяки цьому рецепту ви не тільки пригостите домашніх хрусткими огірками, але й отримаєте смачний розсольний напій, передають Патріоти України.
На 2 кілограми огірків знадобиться:
- 2 яблука (вибирайте кислі плоди);
- 3 зубчики часнику;
- 2 парасолька кропу;
- 2 вишневі листочки;
- 2 смородинові листочки;
- 10 горошин запашного перцю;
- 10 штучок гвоздики;
- 4 лаврові листи;
- 5 чайних ложок цукру;
- 4 чайні ложки солі;
- 2 чайні ложки оцтової есенції.
Приготування:
- Спочатку всю зелень слід ретельно вимити, а часник почистити і розрізати на шматочки.
- Заздалегідь простерилізовану 3-літрову банку наповніть вимитими та обрізаними огірками та нарізаними четвертинками яблуками, чергуючи їх зі спеціями та листям.
- Залийте банку з огірками та яблуками окропом і залиште на 20 хвилин, після чого злийте воду назад у каструлю, додайте сіль та цукор і знову закип’ятіть.
- Наповніть банку розсолом, зачекайте ще 10 хвилин і знову перелийте рідину в каструлю. Поки вода закипатиме, влийте в банку оцет.
- Залишилося наповнити тару маринадом до самого верху та закрити залізними кришками.
- Переверніть банку дном нагору, укутайте і залиште остигати.
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день.
. Цей день здавна вважається небезпе...