Лише спробуйте! Млинці з кабачків на сковороді смачні та прості у приготуванні

Такі млинці можна приготувати для ситного сніданку або денного перекусу на молоці або на кефірі. Відмінним доповненням стане сметана або несолодкий вершковий соус.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 300 гр
  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 250 мл
  • Цукор – 1 стол. л.
  • Сіль – 0.5 чайн. л.
  • Пшеничне борошно – 160 гр
  • Рослинна олія (+ трохи для смаження) 2 стол. л.
  • Петрушка за смаком

Приготування:

Кабачок вибирайте молодий. У такого кабачка м’яка шкірка і зовсім немає насіння всередині. Тому його досить просто помити, і можна починати готувати. Якщо кабачок брати великий, його необхідно очистити від шкірки і видалити серцевину.

Натріть його на великій тертці. Відтисніть м’якуш від соку.

Додайте в миску яйця і змішайте їх з кабачком.

Потім усю масу пробийте занурювальним блендером, щоб вона стала одноріднішою.

Додайте олію та молоко. Додайте цукор та сіль. Поступово підсипайте просіяне борошно і замішуйте тісто. У кількості борошна орієнтуйтеся за консистенцією тіста. Воно не повинно бути густим. Чим густішим буде тісто, тим товщі будуть виходити млинці. Для того, щоб тісто стало однорідним, можна скористатися міксером. Він розіб’є всі грудочки борошна.

Зелень петрушки дрібно наріжте і вмішайте в тісто.

Для смаження візьміть сковороду для млинців. Перед першим млинцем змастіть сковороду олією. На гарячу сковороду налийте трохи млинця і рівномірно розподіліть його по всій поверхні. Готуйте млинець на середньому вогні з кожного боку.

Готові млинці кабачків складайте один на одного і накривайте кришкою, щоб вони не підсихали. Під кришкою вони пропаряться і будуть ніжні. Доповніть млинці сметаною.

Смачного!

Господиням на замітку! Які помідори краще обрати для консервації - три основні критерії

субота, 22 червень 2024, 21:28

Консервація продуктів на зиму - це одне з основних занять господинь влітку. Для того, щоб продукти зберігались цілу зиму та не нанесли шкоду організму, слід уважно підходити до їх вибору, передають Патріоти України. Як правильно обирати помідори для ко...

Коли солити пельмені? Є помилка, якої припускається багато господинь

субота, 22 червень 2024, 17:15

Пельмені, здавалося б, така банальна страва, але щоб напівфабрикати добре зварилися і вийшли смачними, потрібно знати секрети приготування, передають Патріоти України. По-перше, для приготування пельменів необхідно вибрати потрібну каструлю. Посуд має ...