Лише спробуйте! Млинці з кабачків на сковороді смачні та прості у приготуванні

Такі млинці можна приготувати для ситного сніданку або денного перекусу на молоці або на кефірі. Відмінним доповненням стане сметана або несолодкий вершковий соус.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 300 гр
  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 250 мл
  • Цукор – 1 стол. л.
  • Сіль – 0.5 чайн. л.
  • Пшеничне борошно – 160 гр
  • Рослинна олія (+ трохи для смаження) 2 стол. л.
  • Петрушка за смаком

Приготування:

Кабачок вибирайте молодий. У такого кабачка м’яка шкірка і зовсім немає насіння всередині. Тому його досить просто помити, і можна починати готувати. Якщо кабачок брати великий, його необхідно очистити від шкірки і видалити серцевину.

Натріть його на великій тертці. Відтисніть м’якуш від соку.

Додайте в миску яйця і змішайте їх з кабачком.

Потім усю масу пробийте занурювальним блендером, щоб вона стала одноріднішою.

Додайте олію та молоко. Додайте цукор та сіль. Поступово підсипайте просіяне борошно і замішуйте тісто. У кількості борошна орієнтуйтеся за консистенцією тіста. Воно не повинно бути густим. Чим густішим буде тісто, тим товщі будуть виходити млинці. Для того, щоб тісто стало однорідним, можна скористатися міксером. Він розіб’є всі грудочки борошна.

Зелень петрушки дрібно наріжте і вмішайте в тісто.

Для смаження візьміть сковороду для млинців. Перед першим млинцем змастіть сковороду олією. На гарячу сковороду налийте трохи млинця і рівномірно розподіліть його по всій поверхні. Готуйте млинець на середньому вогні з кожного боку.

Готові млинці кабачків складайте один на одного і накривайте кришкою, щоб вони не підсихали. Під кришкою вони пропаряться і будуть ніжні. Доповніть млинці сметаною.

Смачного!

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...