Такі млинці можна приготувати для ситного сніданку або денного перекусу на молоці або на кефірі. Відмінним доповненням стане сметана або несолодкий вершковий соус.
Кабачок вибирайте молодий. У такого кабачка м’яка шкірка і зовсім немає насіння всередині. Тому його досить просто помити, і можна починати готувати. Якщо кабачок брати великий, його необхідно очистити від шкірки і видалити серцевину.
Натріть його на великій тертці. Відтисніть м’якуш від соку.
Додайте в миску яйця і змішайте їх з кабачком.
Потім усю масу пробийте занурювальним блендером, щоб вона стала одноріднішою.
Додайте олію та молоко. Додайте цукор та сіль. Поступово підсипайте просіяне борошно і замішуйте тісто. У кількості борошна орієнтуйтеся за консистенцією тіста. Воно не повинно бути густим. Чим густішим буде тісто, тим товщі будуть виходити млинці. Для того, щоб тісто стало однорідним, можна скористатися міксером. Він розіб’є всі грудочки борошна.
Зелень петрушки дрібно наріжте і вмішайте в тісто.
Для смаження візьміть сковороду для млинців. Перед першим млинцем змастіть сковороду олією. На гарячу сковороду налийте трохи млинця і рівномірно розподіліть його по всій поверхні. Готуйте млинець на середньому вогні з кожного боку.
Готові млинці кабачків складайте один на одного і накривайте кришкою, щоб вони не підсихали. Під кришкою вони пропаряться і будуть ніжні. Доповніть млинці сметаною.
Смачного!
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...