Такі млинці можна приготувати для ситного сніданку або денного перекусу на молоці або на кефірі. Відмінним доповненням стане сметана або несолодкий вершковий соус.
Кабачок вибирайте молодий. У такого кабачка м’яка шкірка і зовсім немає насіння всередині. Тому його досить просто помити, і можна починати готувати. Якщо кабачок брати великий, його необхідно очистити від шкірки і видалити серцевину.
Натріть його на великій тертці. Відтисніть м’якуш від соку.
Додайте в миску яйця і змішайте їх з кабачком.
Потім усю масу пробийте занурювальним блендером, щоб вона стала одноріднішою.
Додайте олію та молоко. Додайте цукор та сіль. Поступово підсипайте просіяне борошно і замішуйте тісто. У кількості борошна орієнтуйтеся за консистенцією тіста. Воно не повинно бути густим. Чим густішим буде тісто, тим товщі будуть виходити млинці. Для того, щоб тісто стало однорідним, можна скористатися міксером. Він розіб’є всі грудочки борошна.
Зелень петрушки дрібно наріжте і вмішайте в тісто.
Для смаження візьміть сковороду для млинців. Перед першим млинцем змастіть сковороду олією. На гарячу сковороду налийте трохи млинця і рівномірно розподіліть його по всій поверхні. Готуйте млинець на середньому вогні з кожного боку.
Готові млинці кабачків складайте один на одного і накривайте кришкою, щоб вони не підсихали. Під кришкою вони пропаряться і будуть ніжні. Доповніть млинці сметаною.
Смачного!
Додавання лимона до м’ясного фаршу - маленький секрет великої ніжності. Кислота цитрусу м’яко розщеплює м’ясні волокна, роблячи фарш соковитішим і повітрянішим, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Особливо ефективно це працює з курячим або ...
Оцет називають одним із основних засобів, який дозволяє зберігати чистоту унітазів. За його допомогою можна позбутися навіть застарілих забруднень, якщо поєднати з оцтом соду, передають Патріоти України. Окрім цього, оцет із содою допоможе позбутися й ...