Лише спробуйте! Найкраща гаряча закуска - сирні кульки

Тягучий сир - супер. Хрустка скоринка -смакота. Якщо ви любите таке, тоді сирні кульки вам точно потрібні. Приготувати їх можна досить швидко. Тау закуску можна подавати гостям, а хочете, то й собі просто так посмакуйте.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі інгредієнти:

  • твердий сир — 200 г;
  • панірувальні сухарі — 50 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • борошно — 2 ст.л.;
  • сіль;
  • олія.

Як приготувати

Сир натріть. З одно яйця відділіть білок та додайте його до сиру. В іншій мисці з’єднайте жовток та ціле яйце. Сюди ж додайте борошно та дрібку солі. Вимішайте.

З сиру зробіть кульки. Занурте в яєчну суміш, а потім в панірувальні сухарі. Обсмажте кульки в добре розігрітій олії до золотистої скоринки. Смачного!

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...