Лише спробуйте! Найсмачніший банановий кекс, який завжди виходить

Пошагово:

  1. Почніть з того, що розтопіть вершкове масло (115 г). Взагалі, жири – це завжди соковитість виробів. В даному випадку ми використовуємо рідке масло, тому можна взяти і оликове (стільки ж). Але у десертів на вершковому і рослинному маслах текстури злегка відрізняються, тому якщо бажаєте більш кремової, в’язкої структуру, беріть вешкове масло.
  2. У чаші з’єднайте всі сухі інгрідієнти борошно (175 г), цукор (200 г), какао (60 г) і соду. Перемішуємо все між собою і додаємо всі інші інгрідієнти. А саме: сметану (15%, 130 г або 3 столові ложки, розтоплене вершкове масло(115гр), 2 яйця і банани, порізані крупними шматочками.
  3. Все перемішуємо міксером до однорідної консистенції, але шматочки бананів якщо залишаться, цедодасть більшої соковитості нашому кексу.
  4. З бананами завжди історія йде двома шляхами. Можно брати перестиглі банани і вийде більш ароматний десерт з гливкуватим тістом, але якщо ви любите зрозумілі текстури, візьміть щільний твердий банан.
  5. Підготуємо форму. Бажано хлібного типу (довга, прямокутна, у мене це 10х30 см), тому що таке тісто любить швидко пропектися. Але ви можете випікати в будь-якій, на смакові якості це не впливає.))) Застелити пергаментом і змастити олією.
  6. Тісто випікаємо 40-50 хв. при температурі 180 градусів. Але дивіться готовність по своїй духовці.
  7. Прикрасити можна цукровою пудрою, шоколадною глазур’ю або як дозволяє вам ваша фантазія.
Джерело: ПростоВей

Перевірте себе! Психологійний тест визначить, що саме допоможе вам знайти справжнє щастя

середа, 7 серпень 2024, 7:12

Ви коли-небудь замислювалися, що саме допоможе вам знайти справжнє щастя? У нас є чарівний спосіб це дізнатися, передають Патріоти України. Тест у картинці підкаже, що саме принесе радість і гармонію у ваше життя. Будьте готові відкрити для себе щось н...

Народні прикмети на 7 серпня. Щедрим воздасться

середа, 7 серпень 2024, 7:05

7 серпня: церковне свято сьогодні, чому потрібно обов'язково подати милостиню. 7 серпня за новим церковним календарем (20 серпня за старим) - день пам'яті двох преподобних, Пимена Багатохворобливого, Печерського і Пимена, ігумена, пісника Печерського. ...