
Кулінарія дозволяє будь-які експерименти зі смаками та продуктами. Тому і цікаво пробувати щось нове. Пельмені в цьому плані не є виключенням. Начинку переважно роблять з м’яса та цибулі, але горизонти смаку можна розширити. Ділимось з вами цікавою інформацією, передають Патріоти України.
Не обмежуйтесь лише м’ясом. Зробити начинку соковитішою допоможуть ще й овочі. Зробіть фарш у пропорції 50/50. Так, половину будуть займати саме овочі. Можна додавати моркву, картоплю, баклажани. На ваш вибір можна і інші. Наріжте овочі дрібним кубиком та додайте до фаршу.
На перший погляд досить дивно класти овочі до пельменів. Але ж покращити смак та спробувати щось нове теж цікаво. Спробуйте, оберіть свій варіант міксування овочів. До речі, в начинку можна ще додавати кропиву, квашену капусту, помідори.
Різноманіття на цьому не завершується. Оскільки є класичні та експериментальні варіанти, тож в пропозиціях продуктів для начинки може бути будь-що. Є рецепти з начинкою з кальмарів, гречки та печінки, буряка, сиру, морської капусти та ін.
З такими цікавими продуктами пельмені вийдуть оригінальні на смак та дійсно розширять кордони звичних кулінарних рішень. Цікаво, а що вам сподобається найбільше.
Цвіль у пральній машині - поширена проблема, яка не лише псує одяг, а й може викликати неприємний запах на кухні чи у ванній. Експерти радять кілька простих способів боротьби з грибком і профілактики його появи, передають Патріоти України. 1. Чистка ба...
Сковороди - незамінний кухонний посуд на кухні, який може дуже довго прослужити, якщо його правильно зберігати й експлуатувати. Але, ще дуже важливо знати, як правильно і чим мити сковороди, а чим не можна.Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами ...