Лише спробуйте! Незвичайно смачна, ароматна печеня в мультиварці (рецепт)

Просто, смачно і корисно, передають Патріоти України.

Продукти:

  • М'ясо (свинина, яловичина, баранина) — 600 гр
  • Картопля — 800 гр
  • Цибуля велика — 1 головка
  • Морква — 1 велика або 2 середнього розміру
  • Масло вершкове — 40 гр
  • Часник — 3-5 зубків
  • Лавровий лист
  • Сіль — 1 ч. ложка (без гірки)
  • Перець чорний мелений — 1 / 3 ч. ложки
  • Паприка — ½ ч. ложки
  • Зелень кропу і селери

Як приготувати печеню в мультиварці:

1. Включаємо мультиварку в режим «Смаження». Виставляємо час — 30 хвилин. Поміщаємо в мультикастрюлю вершкове масло. Поки масло розтоплюється, чистимо нарізаємо цибулину великими півкільцями.

2. Викладаємо цибулю і смажимо помішуючи протягом 10 хвилин.

3. Поки смажиться цибуля, миємо і потім ріжемо не великими шматочками м'ясо і викладаємо його на цибулю. Все перемішуємо і смажимо протягом 20 хвилин. Не закривайте кришку. Не забувайте періодично помішувати.

4. Поки обсмажується м'ясо чистимо і крупно нарізаємо картоплю. (Бажано, щоб картопля була підготовлена ще до початку приготування і лежала в воді, для того, щоб не почорніла). Далі викладаємо картоплю поверх м'яса.

5. Дрібно ріжемо зелень і посипаємо її на картоплю.

6. Потім чистимо і нарізаємо моркву. Висипаємо її в мультикастрюлю і додаємо сіль, перець і пропущений через прес часник. Заливаємо все бульйоном або водою так, щоб рідина покрила всі інгредієнти.

7. Тепер потрібно закрити кришку і виставити режим «Тушіння» на 60 хвилин. За 5 хвилин до кінця приготування, додамо в жарку лавровий лист. Все, наша печеня в мультиварці готова. Смачного!

Кава з кав'ярні може бути небезпечна влітку: як зрозуміти, що з напоєм щось не так

понеділок, 14 червень 2021, 16:22

Кава є світовим лідером серед продажів на вулиці. Напій популярний як взимку, так і влітку. Чашечка еспресо, латте, доппіо або капучіно може підбадьорити, а літній айс-кава освіжити. Але з напоєм, особливо з вуличної кав'ярні, потрібно бути обережніше....

З архіву ПУ. Як носити маску у спекотні дні і чи потрібна вона, - експерт

понеділок, 14 червень 2021, 10:00

Якщо ви задихаєтеся під маскою, це, ймовірно, тому, що вона затримує тепло всередині. Пандемія коронавірусу триває, але носити медичну маску стає все складніше через літню спеку. Експерти розповіли, чи варто носити маску і як це робити, повідомляють Па...