Просто, смачно і корисно, передають Патріоти України.
Продукти:
Як приготувати печеню в мультиварці:
1. Включаємо мультиварку в режим «Смаження». Виставляємо час — 30 хвилин. Поміщаємо в мультикастрюлю вершкове масло. Поки масло розтоплюється, чистимо нарізаємо цибулину великими півкільцями.
2. Викладаємо цибулю і смажимо помішуючи протягом 10 хвилин.
3. Поки смажиться цибуля, миємо і потім ріжемо не великими шматочками м'ясо і викладаємо його на цибулю. Все перемішуємо і смажимо протягом 20 хвилин. Не закривайте кришку. Не забувайте періодично помішувати.
4. Поки обсмажується м'ясо чистимо і крупно нарізаємо картоплю. (Бажано, щоб картопля була підготовлена ще до початку приготування і лежала в воді, для того, щоб не почорніла). Далі викладаємо картоплю поверх м'яса.
5. Дрібно ріжемо зелень і посипаємо її на картоплю.
6. Потім чистимо і нарізаємо моркву. Висипаємо її в мультикастрюлю і додаємо сіль, перець і пропущений через прес часник. Заливаємо все бульйоном або водою так, щоб рідина покрила всі інгредієнти.
7. Тепер потрібно закрити кришку і виставити режим «Тушіння» на 60 хвилин. За 5 хвилин до кінця приготування, додамо в жарку лавровий лист. Все, наша печеня в мультиварці готова. Смачного!
Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт, передають Патріоти України. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і бе...
Допомогти господиням вирішили вчені Лідського університету у Великій Британії, які провели спеціальний експеримент, пише видання цього навчально-дослідницького закладу, передають Патріоти України. Вчені провели експеримент, під час якого вони прали 12 ...