
Приготуйте соковите філе у соусі теріякі за 15 хвилин. Смакує з будь-яким гарніром. Варіант швидкої вечері, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Помийте філе, пообрізайте маленькі зайві шматочки. Зробіть надрізи кубиками, але обережно, щоб не розрізати філе повністю. Посоліть та поперчіть, гарно натріть руками. Після цього посипте борошном або крохмалем. Підготуйте сковорідку. Розігрійте олію й викладіть філе.
Обсмажуйте шматочки з обох сторін по 5 хвилин під кришкою. Потім додайте часник, вершкове масло й смажте ще декілька хвилин. Додайте теріякі й мед, смажте, щоб філе повністю покрилося у соусі. Посипте кунжутом й зеленою цибулею. Подавайте до будь-якого гарніру Смачного!
Бюстгальтер – важливий предмет гардеробу, який потребує правильного догляду. Часто жінки не знають, як його прати та зберігати, щоб він служив довше. Експерт з технологій білизни Джорджина Біббі пояснює основні правила догляду за бюстгальтером та коли ...
Грибкові хвороби - один із головних ворогів саду та городу. Фітофтороз, вертицильоз, гнилі, фузаріоз, плямистість, іржа та парша здатні зберігатися в ґрунті завдяки спорам і міцелію, які легко переживають зиму, пише Telegram-канал "Моя дача. Сад і горо...