Готувати омлет в СВЧ одне задоволення. Яйця збиваються в тій же посуді, в якій потім готуються. Страва виходить ніжною і пухкою. Омлет в мікрохвильовці - це просто, швидко і дуже смачно, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Візьміть велику керамічну або скляну чашку. Ємність повинна бути чистою і сухою. Розбийте в кружку яйця, гарненько збийте виделкою до однорідності.
Додайте до яєчної маси сіль і дрібку меленого чорного перцю, влийте воду. Ще раз збийте виделкою. Відварене м'ясо поріжте дрібними шматочками, змішайте з жменею овочевої суміші. Всипте начинку в чашку з яєчної сумішшю. Перемішайте. В кінці всипте натертий сир і ще раз перемішайте вилкою.
Поставте чашку з яєчно-овочевою сумішшю в мікрохвильову піч. Встановіть максимальну потужність і готуйте 2-3 хвилини. Готовий омлет повинен помітно збільшитися в обсязі, стати щільним і пружним.
Смачного!
Ваші ножиці перестали різати й почали рвати тканину чи папір? Не поспішайте купувати нові - повернути гостроту можна буквально за кілька хвилин. Для цього не потрібна точилка чи спеціальні інструменти - лише шматок звичайної алюмінієвої фольги, передаю...
Православне свято 19 жовтня за новим церковним календарем (1 листопада за старим) - день пам'яті пророка Іоїля, святого мученика Уара і з ним семи вчителів християнських, а також блаженної Клеопатри і сина її Іоанна. Також цього дня - Димитріївська бат...