Лише спробуйте! Омлет у мікрохвильовці за пару хвилин: Рецепт найсмачнішого і швидкого сніданку

Омлет в мікрохвильовці за пару хвилин: рецепт найсмачнішого і швидкого сніданку - today.uaГотувати омлет в СВЧ одне задоволення. Яйця збиваються в тій же посуді, в якій потім готуються. Страва виходить ніжною і пухкою. Омлет в мікрохвильовці - це просто, швидко і дуже смачно, передають Патріоти України.

Омлет в мікрохвильовці

Інгредієнти:

  • 3 свіжих курячих яйця
  • 2 ст. л. води, молока, сметани або вершків
  • 2-3 ст. л. свіжих або заморожених овочів
  • 2 ст. л. відвареного м'яса або ковбаси
  • 1 ст. л. тертого сиру
  • сіль і мелений чорний перець за смаком.

Спосіб приготування:

Візьміть велику керамічну або скляну чашку. Ємність повинна бути чистою і сухою. Розбийте в кружку яйця, гарненько збийте виделкою до однорідності.

Додайте до яєчної маси сіль і дрібку меленого чорного перцю, влийте воду. Ще раз збийте виделкою. Відварене м'ясо поріжте дрібними шматочками, змішайте з жменею овочевої суміші. Всипте начинку в чашку з яєчної сумішшю. Перемішайте. В кінці всипте натертий сир і ще раз перемішайте вилкою.

Поставте чашку з яєчно-овочевою сумішшю в мікрохвильову піч. Встановіть максимальну потужність і готуйте 2-3 хвилини. Готовий омлет повинен помітно збільшитися в обсязі, стати щільним і пружним.

Смачного!

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...

Доступні всім! Кардіолог назвав фрукти та ягоди, які сприятливо впливають на кров’яний тиск

четвер, 25 квітень 2024, 8:45

Фрукти є цінним джерелом поживних речовин, важливих для здоров’я серця, таких як клітковина, калій і антиоксиданти, передають Патріоти України. Якщо у вас виявлено високий кров’яний тиск, кардіолог Девід Сабгір, доктор медичних наук, радить включати до...