Готувати омлет в СВЧ одне задоволення. Яйця збиваються в тій же посуді, в якій потім готуються. Страва виходить ніжною і пухкою. Омлет в мікрохвильовці - це просто, швидко і дуже смачно, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Візьміть велику керамічну або скляну чашку. Ємність повинна бути чистою і сухою. Розбийте в кружку яйця, гарненько збийте виделкою до однорідності.
Додайте до яєчної маси сіль і дрібку меленого чорного перцю, влийте воду. Ще раз збийте виделкою. Відварене м'ясо поріжте дрібними шматочками, змішайте з жменею овочевої суміші. Всипте начинку в чашку з яєчної сумішшю. Перемішайте. В кінці всипте натертий сир і ще раз перемішайте вилкою.
Поставте чашку з яєчно-овочевою сумішшю в мікрохвильову піч. Встановіть максимальну потужність і готуйте 2-3 хвилини. Готовий омлет повинен помітно збільшитися в обсязі, стати щільним і пружним.
Смачного!
Яєчня - неймовірно корисна страва. Яйця містять безліч поживних речовин, а правильний спосіб приготування може перетворити їх на кулінарний шедевр. Ми розповімо секрет, який робить яєчню ідеальною та пухнастою, як хмара, передають Патріоти України. Щоб...
Деякі пари, здається, спілкуються без слів, а інші - постійно стикаються з емоційною стіною. Різниця криється не лише в особистості, а й у рівні емоційного інтелекту - здатності розуміти власні та чужі почуття, передають Патріоти України. Люди з низьки...