Лише спробуйте! Ось чому потрібно додавати сіль у шампунь. Про цей спосіб мало хто знає

Багато дівчат щодня воюють за пишну шевелюру, але волосся часто вже до вечора жирніє втрачає об'єм. Щоб уникнути цього, додайте у свій звичайний шампунь щіпку солі. Відео з таким лайфаком з'явилося на YouTube, передають Патріоти України.

Зараз виробники пропонують масу засобів по догляду за волоссям, обіцяючи швидкий ріст, блиск, об'єм і красу вашої шевелюри. Але всілякі кондиціонери, маски, спеціальні шампуні можуть сильно бити по кишені. Спробуйте додати у свій засіб для миття голови трохи солі і здивуєтеся результату.

Навіщо додавати сіль в шампунь?

Звичайна крупна кухонна сіль має унікальний очищуючий ефект, здатний надати м'який і якісний пілінг шкірі голови. При цьому хлорид натрію не зашкодить локонам.

Якщо ви втомилися від того, що волосся швидко стає жирним і виглядає несвіжим, то сіль усуне дану проблему. Додайте дрібку солі в необхідну для вас кількість шампуню. Для дуже довгого волосся - неповна чайна ложка. І побачите приголомшливий результат висушивши голову.

Можна також поекспериментувати, додавши сіль в кондиціонер для волосся. Нанесіть засіб на чисте вологе волосся, протримайте до десяти хвилин і змийте.

Спосіб підходить не всім

Пам'ятайте, що таку процедуру не можна проводити часто (не більше одного разу на 7-10 днів), інакше можна пересушити волосся. Також, якщо у вас з'являється свербіж, роздратування, лупа, такий спосіб вам не підходить.

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...