Лише спробуйте! Ось чому потрібно додавати сіль у шампунь. Про цей спосіб мало хто знає

Багато дівчат щодня воюють за пишну шевелюру, але волосся часто вже до вечора жирніє втрачає об'єм. Щоб уникнути цього, додайте у свій звичайний шампунь щіпку солі. Відео з таким лайфаком з'явилося на YouTube, передають Патріоти України.

Зараз виробники пропонують масу засобів по догляду за волоссям, обіцяючи швидкий ріст, блиск, об'єм і красу вашої шевелюри. Але всілякі кондиціонери, маски, спеціальні шампуні можуть сильно бити по кишені. Спробуйте додати у свій засіб для миття голови трохи солі і здивуєтеся результату.

Навіщо додавати сіль в шампунь?

Звичайна крупна кухонна сіль має унікальний очищуючий ефект, здатний надати м'який і якісний пілінг шкірі голови. При цьому хлорид натрію не зашкодить локонам.

Якщо ви втомилися від того, що волосся швидко стає жирним і виглядає несвіжим, то сіль усуне дану проблему. Додайте дрібку солі в необхідну для вас кількість шампуню. Для дуже довгого волосся - неповна чайна ложка. І побачите приголомшливий результат висушивши голову.

Можна також поекспериментувати, додавши сіль в кондиціонер для волосся. Нанесіть засіб на чисте вологе волосся, протримайте до десяти хвилин і змийте.

Спосіб підходить не всім

Пам'ятайте, що таку процедуру не можна проводити часто (не більше одного разу на 7-10 днів), інакше можна пересушити волосся. Також, якщо у вас з'являється свербіж, роздратування, лупа, такий спосіб вам не підходить.

Оси будуть летіти геть, якщо відчують запах однієї "ненависної "рослини

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:53

Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...

А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:30

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...