Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України.

Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві кілограми зникали під час сну.

Які напої допомагають розганяти метаболізм і швидко худнути

  • Жироспалюючий напій з корицею та медом. Мед виводить з організму надлишок води, а в тандемі з корицею, яка пришвидшує метаболізм, ці продукти працюють на спалення зайвої жирової тканини. Для приготування напою закип’ятіть 250 грамів води, додайте паличку кориці чи чайну ложку порошку, дайте настоятися напоєві 30 хвилин. Опісля додайте столову ложку меду і пийте незадовго до вечері. Також напій можна пити вранці натщесерце.
  • Зелений чай із лимоном. Зелений чай містить фермент амілаза, який заважає наростати зайвій жировій тканині. А лимон містить вітамін С, який бере участь у виведенні з організму шкідливих речовин і токсинів. Такий корисний напій допоможе розігнати метаболізм та запобігатиме набиранню зайвої ваги. Залийте окропом дві чайні ложки зеленого чаю без домішок, додайте скибочку лимона і дайте настоятися упродовж 15 хвилин. Щоденно вранці та ввечері випивайте по чашці такого чаю, це значно пришвидшить процес вашого схуднення.
  • Вода з лимоном для схуднення. Так, на перший погляд може здатися дивним, що таке просте поєднання допомагає схуднути, але не варто ігнорувати цей напій. Вода з лимоном прибирає набряки на тілі, а також зменшує сантиметри на талії. Для посилення ефекту в напій можна додавати трохи натертого кореню імбиру.
  • Напій із лимоном та м’ятою. Вичавіть сік із двох лимонів, ще один лимон наріжте скибочками. Сік та нарізаний лимон варто змішати з газованою водою, пів літра буде цілком достатньо. Потім додайте до напою м’яту і лід за бажанням. Такий лимонад навідмінно бореться із зайвою вагою, а за рахунок вмісту м’яти допомагає покращити сон.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.