Лише спробуйте! Печінкові котлети з вівсяними пластівцями - незвичайний рецепт

Котлети із печінки стануть смачним бюджетним обідом чи вечерею. Вони також підійдуть до будь-якого гарніру чи салату зі свіжих овочів. Для приготування вам знадобляться печінка, жирний шматочок свинини, а замість борошна - вівсяні пластівці, передають Патріоти України.

Інгредієнти

печінка свиняча
400 г
свинина
150 г
яйце
1 шт.
цибуля ріпчаста
2 шт.
вівсяні пластівці швидкого приготування
50 г
молоко
50 мл
сода
0,5 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
  1. Вівсяні пластівці залийте молоком на 20 хвилин.
  2. Печінку промийте та обсушіть. Видаліть плівку та жовчні протоки.
  3. Цибулю очистіть і наріжте на шматочки.
  4. Печінку, свинину та цибулю перебийте блендером. З'єднайте з вівсяними пластівцями, додайте яйце, соду, перець та сіль. Перемішайте та відправте в холодильник на 15-20 хвилин.
  5. На розпечену сковороду з олією викладайте столовою ложкою печінкову масу і обсмажуйте на середньому вогні по 2-3 хвилини з двох боків до золотистої скоринки.

Поради:

  • Печінку використовуйте будь-яку.
  • Свинину можна замінити свинячим салом.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...