Ця страва відмінно підходить як для буденного, так і святкового столу. Фаршировані перці можна інтерпретувати під кожного: м'ясоїда чи вегетаріанця. Сьогодні ми підготували для вас м'ясний варіант страви з яловичим і свинячим фаршем та рисом в ніжному соусі з томатів та сметани, передають Патріоти України.
Фаршировані перці полюбилися нам ще з дитинства, адже їх точно готували на обід наші бабусі та матері. Варіантів приготування цієї страви є безліч: в духовці, мікрохвильовці, з м'ясом та рисом чи з морквою та грибами. Також у кожній сім'ї є свій перевірений та улюблений рецепт фаршированих перців, але сьогодні ми підготували для вас один з класичних та, на нашу думку, найсмачніших – з м'ясним фаршем та рисом.
Приготування:
Багато власників собак хоча б раз замислювалися: чи розуміє їхній улюбленець, що бачить у дзеркалі саме себе? А може, сприймає відображення як іншого собаку - суперника чи потенційного друга? Ветеринарка та письменниця Дорота Сумінська пояснює: усе зал...
Високий кров’яний тиск - одна з найпідступніших хвороб сучасності. Вона не має явних симптомів, але саме гіпертонія є головною причиною інсультів, серцевих нападів і ниркової недостатності, передають Патріоти України. . Професор кардіології Імперськог...