Ця страва відмінно підходить як для буденного, так і святкового столу. Фаршировані перці можна інтерпретувати під кожного: м'ясоїда чи вегетаріанця. Сьогодні ми підготували для вас м'ясний варіант страви з яловичим і свинячим фаршем та рисом в ніжному соусі з томатів та сметани, передають Патріоти України.
Фаршировані перці полюбилися нам ще з дитинства, адже їх точно готували на обід наші бабусі та матері. Варіантів приготування цієї страви є безліч: в духовці, мікрохвильовці, з м'ясом та рисом чи з морквою та грибами. Також у кожній сім'ї є свій перевірений та улюблений рецепт фаршированих перців, але сьогодні ми підготували для вас один з класичних та, на нашу думку, найсмачніших – з м'ясним фаршем та рисом.
Приготування:
Наразі в Луганську працює комплексна комісія ЗС РФ з перевірки мобілізаційних заходів і стану бойової готовності російських окупаційних військ. Крім того, здійснюється перевірка укомплектованості особовим складом частин "2 АК ЛНР". За інформацією Геншт...
Варто зазначити, що примусово мобілізованих громадян женуть на передову, як худобу на убій. При тому, що ці люди зазвичай не мають жодної військової підготовки чи бойового досвіду. Утім, у кремлі стурбовані проваленням плану залучення "гарматного м'яса...