
Сьогодні поснідаємо або перекусимо, як це роблять поляки! Дуже смачний і простий рецепт, який вас підкорить. З начинкою для млинців можна поекспериментувати, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Начинка
Приготування
1. Спочатку зробимо тісто, у дві склянки кефір додамо два яйця, сіль і 6 ст. лож. борошна. Борошно вводимо поступово, добре розмішуючи, в кінці додайте ложку рослинної олії.
2. Поки тісто постоїть, займемося начинкою. Кабачок, гриби, помідори нарізаємо дрібним кубиком. Зелень подрібнюємо, додаємо сіль, перець і добре перемішуємо. Начинка готова.
3. Смажимо в невеликій кількості рослинної олії. Виливаємо 1,5 ополоника тіста, зверху розподіляємо начинку (2-3 ст.лож). Готуємо на помірному вогні під кришкою, хвилини 3-4.
4. Залишається тільки посипати сиром (натертий на крупній тертці) і скласти млинець навпіл. Пару хвилин обсмажити з кожного боку.
Якщо вдома запитати, що хочете на сніданок. Завжди просять ці млинці, дуже смачно виходить!
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Смачного!
Православне свято 20 листопада за новим календарем (3 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокла, архієпископа Константинопольського (в народі - Проклов день.- ПУ), і преподобного Григорія Декаполіта. Також сьогодні - Передсвято Введення в храм ...
Вчені наголошують, що секрет довголіття часто криється у звичайних речах, які кожен може зробити сам: це вправи, гарне харчування та сон. Про це пише Science Alert, передають Патріоти України. . Науковці пояснюють, що існує два типи віку - хронологічн...