Лише спробуйте! Полуничний мармелад, який дуже просто та легко приготувати

Мармелад - його люблять абсолютно всі. Це найпростіший варіант солодощів. Фруктові смаки можна брати будь-які. Основою може бути банан, ягоди, манго, яблука, груші. Мармелад за цим рецептом готується на основі полуниці, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • полуниця — 100 г;
  • чиста вода — 50 мл;
  • агар-агар — 1 ч.л.;
  • підсолоджувач — за смаком.

Як приготувати

Ягоди потрібно розморозити, якщо вони заморожені. Свіжу полуницю помийте під проточною водою, але не замочуйте у мисці. Не треба, щоб вона увібрала зайву вологу.

Перебийте ягоди в блендері. Вилийте в каструльку, додайте агар-агар, підсолоджувач та проваріть протягом 2 хвилин.

Тепер мармелад розлийте по формочках. Дайте остигнути. Агар-агар дає можливість швидко схопитись мармеладній масі. Коли повністю охолоне, буде справжня смакота. Спробуйте та пригостіть ваших дітей. Для них це корисні та безпечні смаколики.

Лише спробуйте! Як приготувати м’ясо з скоринкою - секретний інгредієнт, яким користуються кухарі в ресторані

вівторок, 16 липень 2024, 10:10

Якщо готувати смажене м’ясо, то найапетитнішими виглядають шматочки, які мають приємний рум’яний відтінок кольору і характерну скоринку, передають Патріоти України. Це говорить про майстерність кухаря та обіцяє справжню кулінарну насолоду. При самостій...

Пустоцвітів точно не буде! Просто підлийте цим огірки у спеку

вівторок, 16 липень 2024, 9:40

Для городніх культур спека стає справжнім випробуванням. Особливо страждають огірки, адже через таку погоду на рослині можуть з'являтися пустоцвіти. Щоб цього уникнути, слід звернути увагу на підживлення, передають Патріоти України. Найважливішим елеме...