
Відомий Telegram-канал "Моя дача. Сад и город" пропонує рецепт заготівлі помідорів на зиму без оцту, передають Патріоти України.
Так, у розрахунку на трилітрову банку потрібно: 5 ст. л. цукру з гіркою, 2 ст. л. солі без гірки, 1 ч.л. лимонної кислоти.
А для літрової банки необхідно: 2 ст. ложки цукру без гірки, як — трохи більше половини столової ложки, і кавову ложечку лимонної кислоти. Помідори проколоти, вкласти в банку.
Із спецій — часник 2−3 зубчика, перець горошком, гвоздика, кориця кусочками. Залити окропом, дати остигнути, воду злити. У банку засипати сіль, цукор і лимонну кислоту. Залити повторно окропом і закатати.
«Помідорки виходять солодкуватими і зовсім не гострими. Кислота навіть не відчувається. Дуже хороше для тих, кому не можна оцет. Дуже несподівано — додати корицю», — йдеться у повідомленні Telegram-каналу.
Після варіння яєць багато хто звик одразу ставити каструлю під холодну воду, вважаючи це найшвидшим способом охолодження. Метод здається простим, але саме він часто псує смак і структуру продукту. Щоб варені яйця залишалися ніжними, еластичними та рівн...
Українцям нагадують про простий продукт, який здатен підтримати здоров’я серця, нормалізувати тиск і забезпечити організм важливими мінералами. Йдеться про томатний сік - один із найкорисніших овочевих напоїв, який фахівці називають ідеальним союзником...