Купуючи банани, слід вміти правильно розраховувати необхідну кількість, адже термін їх зберігання у холодильнику лише два-три дні. Тому досить часто, коли господині бачать, що банани починають псуватись, переходять до приготування різноманітних десертів із них, передають Патріоти Українию
Але є спосіб, завдяки якому банани зможуть зберігатися свіжими у холодильнику впродовж більш ніж 10 днів. Про цей спосіб розповіла Express експертка з харчування Кейт Холл.
Прийнято вважати, що тропічні фрукти не слід тримати у холодильнику, адже вони не полюбляють прохолоду. Проте, у випадку з бананами, це твердження підходить лише у тому випадку, коли фрукт ще зелений. Купуючи зелені банани, просто покладіть їх у фруктовницю, або на кухонний стіл та зачекайте, поки їх шкірка не набуде жовтого кольору.
А щойно це станеться, перекладіть банани у холодильник, але подалі від інших фруктів. Таким чином, вони не підпадуть під вплив газу етилену, що пришвидшує процеси гниття. А якщо шкірка ваших бананів все ж таки почала чорніти, їх можна очистити, покласти у герметичний пакет та заморозити. Із заморожених бананів можна готувати різноманітні десерти та смузі.Купуючи банани, слід вміти правильно розраховувати необхідну кількість, адже термін їх зберігання у холодильнику лише два-три дні. Тому досить часто, коли господині бачать, що банани починають псуватись, переходять до приготування різноманітних десертів із них.
Але є спосіб, завдяки якому банани зможуть зберігатися свіжими у холодильнику впродовж більш ніж 10 днів. Про цей спосіб розповіла Express експертка з харчування Кейт Холл.
Прийнято вважати, що тропічні фрукти не слід тримати у холодильнику, адже вони не полюбляють прохолоду. Проте, у випадку з бананами, це твердження підходить лише у тому випадку, коли фрукт ще зелений. Купуючи зелені банани, просто покладіть їх у фруктовницю, або на кухонний стіл та зачекайте, поки їх шкірка не набуде жовтого кольору.
А щойно це станеться, перекладіть банани у холодильник, але подалі від інших фруктів. Таким чином, вони не підпадуть під вплив газу етилену, що пришвидшує процеси гниття. А якщо шкірка ваших бананів все ж таки почала чорніти, їх можна очистити, покласти у герметичний пакет та заморозити. Із заморожених бананів можна готувати різноманітні десерти та смузі.
Морквина зберігає твердість та пружність буквально у перші тижні після збирання врожаю, передають Патріоти України. При тривалому зберіганні вона стає м’якою, гнучкою та пухкою. Натерти на тертці м’яку моркву – малоприємне заняття. Господині поділилися...
10 жовтня за новим церковним календарем (23 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Євлампія та Євлампії. За старим календарним стилем - день пам'яті мученика Каллістрата і дружини його, а також преподобного Саватія. . Євлампій і Євлампія були брат...