Купуючи банани, слід вміти правильно розраховувати необхідну кількість, адже термін їх зберігання у холодильнику лише два-три дні. Тому досить часто, коли господині бачать, що банани починають псуватись, переходять до приготування різноманітних десертів із них, передають Патріоти Українию
Але є спосіб, завдяки якому банани зможуть зберігатися свіжими у холодильнику впродовж більш ніж 10 днів. Про цей спосіб розповіла Express експертка з харчування Кейт Холл.
Прийнято вважати, що тропічні фрукти не слід тримати у холодильнику, адже вони не полюбляють прохолоду. Проте, у випадку з бананами, це твердження підходить лише у тому випадку, коли фрукт ще зелений. Купуючи зелені банани, просто покладіть їх у фруктовницю, або на кухонний стіл та зачекайте, поки їх шкірка не набуде жовтого кольору.
А щойно це станеться, перекладіть банани у холодильник, але подалі від інших фруктів. Таким чином, вони не підпадуть під вплив газу етилену, що пришвидшує процеси гниття. А якщо шкірка ваших бананів все ж таки почала чорніти, їх можна очистити, покласти у герметичний пакет та заморозити. Із заморожених бананів можна готувати різноманітні десерти та смузі.Купуючи банани, слід вміти правильно розраховувати необхідну кількість, адже термін їх зберігання у холодильнику лише два-три дні. Тому досить часто, коли господині бачать, що банани починають псуватись, переходять до приготування різноманітних десертів із них.
Але є спосіб, завдяки якому банани зможуть зберігатися свіжими у холодильнику впродовж більш ніж 10 днів. Про цей спосіб розповіла Express експертка з харчування Кейт Холл.
Прийнято вважати, що тропічні фрукти не слід тримати у холодильнику, адже вони не полюбляють прохолоду. Проте, у випадку з бананами, це твердження підходить лише у тому випадку, коли фрукт ще зелений. Купуючи зелені банани, просто покладіть їх у фруктовницю, або на кухонний стіл та зачекайте, поки їх шкірка не набуде жовтого кольору.
А щойно це станеться, перекладіть банани у холодильник, але подалі від інших фруктів. Таким чином, вони не підпадуть під вплив газу етилену, що пришвидшує процеси гниття. А якщо шкірка ваших бананів все ж таки почала чорніти, їх можна очистити, покласти у герметичний пакет та заморозити. Із заморожених бананів можна готувати різноманітні десерти та смузі.
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Навіть телефон з найбільшою кількістю пам'яті швидко "набивається" фото, відео та додатками. Лише кілька необачних натисків - і вільні гігабайти тануть, а пристрій сповільнюється. Про те, як звільнити простір на смартфоні, пише NV, передають Патріоти У...