Намазка на хліб - універсальна річ. Смачно на перекус чи для частування гостей. Для консерви немає нічого кращого, ніж стати намазкою. Розповідаємо рецепт, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Злийте з консерви соус. Рибу розімніть в мисці виделкою. Плавлений сирок натріть на тертці та додайте до сардин. Якщо важко натирати сирок, тоді підморозьте його трохи.
Курячі яйця треба відварити в круту, охолодити та натерти на тертці. Вмішайте в загальну суміш разом з майонезом.
Якщо потрібно можна підсолити чи перцю підсипати. Це вже за бажанням. Намазка готова. Куштуйте та смакуйте з улюбленим хлібом.
Під час стресу ми тягнемося до знайомих "заспокійливих" продуктів: шоколад, чіпси, морозиво чи солодка газована. Проте така їжа лише поглиблює нервове напруження та шкодить здоров’ю. Видання eatthis.com пропонує корисні альтернативи - продукти, які дій...
У спекотну пору року прання постільної білизни потребує особливої уваги - через підвищене потовиділення тканини швидко вбирають запахи, жир і забруднення. Це не лише створює дискомфорт, а й робить ліжко середовищем для пилових кліщів та бактерій. Але е...