Лише спробуйте! Рецепт супер смачної домашньої ковбаси на бутерброди з курячого філе - соковито і дуже ароматно

Дуже смачна і ароматна холодна закуска з курячого філе. Виходить дуже схоже на магазинну ковбасу завдяки вдалому поєднанню копченої паприки та сушеного часнику, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Куряче філе або курячі стегна — 600 грамів (з стегнами буде соковитіше і жирніше)
  • Соєвий соус — 4-5 ст.л.
  • Копчена паприка — 1 ч.л.
  • Сушений часник — 0,5 ч.л.
  • Сир — 100 грамів

Приготування

1. Куряче м'ясо нарізати маленькими кубиками.

2. Додати соєвий соус і спеції, добре перемішати. Поставити в холодильник маринуватися мінімум на ніч, можна і на довше.

3. Сир нарізати дрібними кубиками, перемішати з замаринованим курячим м'ясом.

4. Рукав для запікання розрізати уздовж, перекласти м'ясо з сиром, згорнути ковбаску і зафіксувати краї.

5. Запікати 25-30 хвилин в заздалегідь прогрітій до 180 градусів духовці.

6. Готовій курячій закусці дати повністю охолонути, потім дістати з рукава для запікання.

Смачного!

А ви це знали? Як та чому на шкірі виникають "мурашки"

середа, 12 березень 2025, 8:50

Якщо ви сильно злякаєтеся, збудитеся або замерзнете, ваша шкіра відреагує невеликими пухирцями. "Мурашки", "сироти", "гусяча шкіра" – як тільки не називають це явище. Але воно має наукову назву – "пілоерекція". Звідки у людей взялися "мурашки" та як во...

Розставлено крапки над "і": Скільки пити води на день, як зберігати та чому тепла краща за холодну

середа, 12 березень 2025, 8:25

Нутриціологиня Наталія Гончарик дала поради щодо правильного споживання води, про те, скільки води треба пити, як її зберігати, та яку вибрати — теплу чи холодну. У програмі "Ранок Вдома", яка виходить на каналі "Дім", ведучі Ірина Хоменко і Денис Міні...