Дуже смачна і ароматна холодна закуска з курячого філе. Виходить дуже схоже на магазинну ковбасу завдяки вдалому поєднанню копченої паприки та сушеного часнику, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Куряче м'ясо нарізати маленькими кубиками.
2. Додати соєвий соус і спеції, добре перемішати. Поставити в холодильник маринуватися мінімум на ніч, можна і на довше.
3. Сир нарізати дрібними кубиками, перемішати з замаринованим курячим м'ясом.
4. Рукав для запікання розрізати уздовж, перекласти м'ясо з сиром, згорнути ковбаску і зафіксувати краї.
5. Запікати 25-30 хвилин в заздалегідь прогрітій до 180 градусів духовці.
6. Готовій курячій закусці дати повністю охолонути, потім дістати з рукава для запікання.
Смачного!
Навіть випадкові рішення можуть розповісти більше, ніж ви думаєте. Цей простий візуальний тест допоможе дізнатися, як ви бачите світ, які у вас цінності та до чого прагне ваша душа. Подивіться на зображення з капелюхами та оберіть той, що вам найбільше...
Морозильна камера –-чудовий спосіб продовжити термін зберігання продуктів, особливо м’яса. Однак навіть заморожена курка має обмеження щодо свіжості та смаку, передають Патріоти України. Якщо тримати її надто довго, вона може втратити свої харчові якос...