Лише спробуйте! Рецепт супер смачної домашньої ковбаси на бутерброди з курячого філе - соковито і дуже ароматно

Дуже смачна і ароматна холодна закуска з курячого філе. Виходить дуже схоже на магазинну ковбасу завдяки вдалому поєднанню копченої паприки та сушеного часнику, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Куряче філе або курячі стегна — 600 грамів (з стегнами буде соковитіше і жирніше)
  • Соєвий соус — 4-5 ст.л.
  • Копчена паприка — 1 ч.л.
  • Сушений часник — 0,5 ч.л.
  • Сир — 100 грамів

Приготування

1. Куряче м'ясо нарізати маленькими кубиками.

2. Додати соєвий соус і спеції, добре перемішати. Поставити в холодильник маринуватися мінімум на ніч, можна і на довше.

3. Сир нарізати дрібними кубиками, перемішати з замаринованим курячим м'ясом.

4. Рукав для запікання розрізати уздовж, перекласти м'ясо з сиром, згорнути ковбаску і зафіксувати краї.

5. Запікати 25-30 хвилин в заздалегідь прогрітій до 180 градусів духовці.

6. Готовій курячій закусці дати повністю охолонути, потім дістати з рукава для запікання.

Смачного!

Народні прикмети на 21 квітня. Чому українці спрадавна на Проклов день неодмінно прибрали у своїй домівці

понеділок, 21 квітень 2025, 7:05

21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...

Варто знати! Скільки можна зберігати великодні крашанки, щоб не отруїтися

понеділок, 21 квітень 2025, 6:44

Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...