Дуже смачна і ароматна холодна закуска з курячого філе. Виходить дуже схоже на магазинну ковбасу завдяки вдалому поєднанню копченої паприки та сушеного часнику, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Куряче м'ясо нарізати маленькими кубиками.
2. Додати соєвий соус і спеції, добре перемішати. Поставити в холодильник маринуватися мінімум на ніч, можна і на довше.
3. Сир нарізати дрібними кубиками, перемішати з замаринованим курячим м'ясом.
4. Рукав для запікання розрізати уздовж, перекласти м'ясо з сиром, згорнути ковбаску і зафіксувати краї.
5. Запікати 25-30 хвилин в заздалегідь прогрітій до 180 градусів духовці.
6. Готовій курячій закусці дати повністю охолонути, потім дістати з рукава для запікання.
Смачного!
Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...
Ось перелік груп і конкретних продуктів, від яких варто утриматися або звести до мінімуму влітку, а також пояснення, чому це корисно, передають Патріоти України. Підсумовуючи, у спекотну пору варто виключити або суттєво обмежити:. Натомість обирайте ле...