Дуже смачна і ароматна холодна закуска з курячого філе. Виходить дуже схоже на магазинну ковбасу завдяки вдалому поєднанню копченої паприки та сушеного часнику, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Куряче м'ясо нарізати маленькими кубиками.
2. Додати соєвий соус і спеції, добре перемішати. Поставити в холодильник маринуватися мінімум на ніч, можна і на довше.
3. Сир нарізати дрібними кубиками, перемішати з замаринованим курячим м'ясом.
4. Рукав для запікання розрізати уздовж, перекласти м'ясо з сиром, згорнути ковбаску і зафіксувати краї.
5. Запікати 25-30 хвилин в заздалегідь прогрітій до 180 градусів духовці.
6. Готовій курячій закусці дати повністю охолонути, потім дістати з рукава для запікання.
Смачного!
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...
Якщо ви часто перебуваєте на сонці, вас може хвилювати ризик розвитку меланоми - небезпечного раку шкіри. Але нове дослідження показує, що існує спосіб знизити цей ризик, який виходить за межі сонцезахисного крему, передають Патріоти України. У дослідж...