Лише спробуйте! Рецепт сирних рогаликів з домашнім варенням - смачна випічка на кожен день

Ну хто ж не любить солоденького? А як щодо смачних рогаликів з сирного тіста та ніжною начинкою та ще й під чашечку ароматного чаю чи кави. Ми підготували для вас рецепт смаколика, який ви з легкістю можете приготувати вдома власноруч або з дітками, передають Патріоти України.

Начинку для сирних рогаликів можна робити будь-яку: свіжі або морожені ягоди, шоколад, улюблене варення або джем, згущене молоко та навіть фрукти.

Рецепт сирних рогаликів

  1. Для приготування тіста змішайте домашній сир, яйця, олію та цукор. Додайте ретельно просіяне через дрібне сито борошно, розпушувач та ванілін. Замісіть еластичне тісто – воно не повинно липнути до рук.
  2. Розкачайте тісто в коло товщиною 5 міліметрів. Розріжте тісто на трикутники з яких ми будемо формувати рогалики.
  3. На широкий край трикутника викладіть начинку та загорніть.
  4. Змастіть верх рогаликів жовтком.
  5. Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте рогалики близько 20 хвилин.
  6. Готові рогалики охолодіть та подавайте до столу. Смачного!

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...