
Коли справа стосується випічки, багато господинь зазвичай готують так, щоб вистачило всій сім’ї та на кілька днів. Проте вже на другий-третій день випічка починає черствіти, передають Патріоти України.
Щоб цього уникнути, достатньо додати в тісто лише один інгредієнт – крохмаль. Крохмаль може бути як картопляним, так і кукурудзяним. Лайфхак працює і зі смаженими пиріжками, і з випічкою, виготовленою в духовці.
Інгредієнт додають на етапі замісу тіста прямо на борошно. Зазвичай на чотири склянки беруть одну столову ложку крохмалю. Такий трюк також робить випічку більш повітряною та ніжною.
Вчені виявили, що корисна сполука, що міститься в каві та шоколаді, пов'язана зі зменшенням старіння клітин. Люди, які мають вищий рівень цього алкалоїду у крові, продемонстрували повільніше старіння на основі молекулярних біомаркерів. Про це йдеться в...
Сніданок давно називають найважливішим прийомом їжі, однак багато людей регулярно його ігнорують - через брак часу, відсутність апетиту або бажання зменшити калорійність раціону. Кардіологи застерігають: така звичка може негативно впливати на артеріаль...