
Коли справа стосується випічки, багато господинь зазвичай готують так, щоб вистачило всій сім’ї та на кілька днів. Проте вже на другий-третій день випічка починає черствіти, передають Патріоти України.
Щоб цього уникнути, достатньо додати в тісто лише один інгредієнт – крохмаль. Крохмаль може бути як картопляним, так і кукурудзяним. Лайфхак працює і зі смаженими пиріжками, і з випічкою, виготовленою в духовці.
Інгредієнт додають на етапі замісу тіста прямо на борошно. Зазвичай на чотири склянки беруть одну столову ложку крохмалю. Такий трюк також робить випічку більш повітряною та ніжною.
В цей день не давали в борг, а також не займалися важкою роботою. Не приймали жодних важливих рішень. Вважали, що наслідки будуть непередбачуваними. Навіть благі наміри можуть вилитися в щось катастрофічне або просто неприємне. *** . Іоан жив у VI сто...
На порозі 2026 рік, який за східним календарем буде роком Червоного Коня. І колір, і тварина належать до стихії вогню, що натякає нам на бурхливу енергетику, яку потрібно буде брати під свій контроль, щоби тебе не знесло її хвилею, передають Патріоти У...