Лише спробуйте! Що додати до тіста, щоб пиріжки довго залишалися м’якими

Коли справа стосується випічки, багато господинь зазвичай готують так, щоб вистачило всій сім’ї та на кілька днів. Проте вже на другий-третій день випічка починає черствіти, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб цього уникнути, достатньо додати в тісто лише один інгредієнт – крохмаль. Крохмаль може бути як картопляним, так і кукурудзяним. Лайфхак працює і зі смаженими пиріжками, і з випічкою, виготовленою в духовці.

Інгредієнт додають на етапі замісу тіста прямо на борошно. Зазвичай на чотири склянки беруть одну столову ложку крохмалю. Такий трюк також робить випічку більш повітряною та ніжною.

Цей інгредієнт у популярних свічках токсичніший, ніж вихлопи дизеля. Перевірте, що вдихаєте!

вівторок, 9 грудень 2025, 10:12

Ароматні свічки є майже в кожній оселі. Вони створюють атмосферу затишку, допомагають розслабитися й додають дому приємного запаху. Але за м’яким світлом і улюбленими ароматами може ховатися небезпека, про яку більшість навіть не здогадується. Деякі з ...

Це може здивувати! Лікарі пояснили, чому какао варто пити щодня

вівторок, 9 грудень 2025, 9:48

Какао - улюблений багатьма напій, який є не лише смачним, але й надзвичайно корисним, особливо для людей старше п’ятдесяти років. Завдяки високій концентрації антиоксидантів, магнію, цинку, фосфору та калію, регулярне вживання какао підтримує здоров'я ...