Коли справа стосується випічки, багато господинь зазвичай готують так, щоб вистачило всій сім’ї та на кілька днів. Проте вже на другий-третій день випічка починає черствіти, передають Патріоти України.
Щоб цього уникнути, достатньо додати в тісто лише один інгредієнт – крохмаль. Крохмаль може бути як картопляним, так і кукурудзяним. Лайфхак працює і зі смаженими пиріжками, і з випічкою, виготовленою в духовці.
Інгредієнт додають на етапі замісу тіста прямо на борошно. Зазвичай на чотири склянки беруть одну столову ложку крохмалю. Такий трюк також робить випічку більш повітряною та ніжною.
Спеціально для Health Talk ендокринологиня Катерина Толстікова поділилася своєю лікарською думкою щодо впливу веганства та сироїдіння на здоровʼя людини, передають Патріоти України. Планування довгострокового веганства може стати ефективним для підтрим...
З курячого м’яса соковиті котлети приготувати складно, тому що це м’ясо вважається сухим та нездатним утримувати сік, передають Патріоти України. З яловичим чи свинячим фаршем таких проблем не виникає, оскільки ці види м’яса жирні. Досвідчені господині...