
Відбивні прийнято готувати з якісного шматка свинячого м’яса, щоб страва вийшла смачною та ароматною, передають Патріоти України.
Також важливо досягти потрібного рівня соковитості, тому що “гумові” відбивні ніхто не буде їсти.
Як правило, переважно господині приділяють увагу обробці м’яса, вважаючи, що це допоможе приготувати ідеальну страву. Як виявилося, на цьому робота не повинна закінчуватися: правильний кляр допоможе зробити свинину максимально соковитою, тому відбивні будуть смачні та м’які.
Про який секретний інгредієнт знають професійні кухарі
Як правило, кляр для свинячих відбивних складається із досить простих і звичних нам компонентів. Прийнято змішувати яйця, майонез, борошно, сіль та чорний перець.
Якщо ж ви хочете, щоб страва перевершила ваші найсміливіші очікування, то не забудьте про секретний компонент.
Цей інгредієнт до кляру – звичайна гірчиця. Усього однієї ложки буде достатньо для смачного “перетворення” відбивних.
До речі, гірчиця може бути використана для смаження та запікання будь-якого м’яса – навіть курка з її додаванням стане набагато смачнішою та м’якшою.
Психологічні тести допомагають не лише розважитися, а й глибше зрозуміти власний характер. Цей короткий тест на логічне мислення триває лише кілька секунд, але може показати, чим саме ви керуєтеся в житті - розумом чи почуттями, передають Патріоти Укра...
Народні прикмети на 11 листопада: Чому в Україні незаміжні дівчата та торговці шанували Федоров день, що застерігали робити сьогодні, щоб уникнути біди. Православне свято 11 листопада за новим календарем (24 листопада за старим) - день пам'яті Феодора ...