Відбивні прийнято готувати з якісного шматка свинячого м’яса, щоб страва вийшла смачною та ароматною, передають Патріоти України.
Також важливо досягти потрібного рівня соковитості, тому що “гумові” відбивні ніхто не буде їсти.
Як правило, переважно господині приділяють увагу обробці м’яса, вважаючи, що це допоможе приготувати ідеальну страву. Як виявилося, на цьому робота не повинна закінчуватися: правильний кляр допоможе зробити свинину максимально соковитою, тому відбивні будуть смачні та м’які.
Про який секретний інгредієнт знають професійні кухарі
Як правило, кляр для свинячих відбивних складається із досить простих і звичних нам компонентів. Прийнято змішувати яйця, майонез, борошно, сіль та чорний перець.
Якщо ж ви хочете, щоб страва перевершила ваші найсміливіші очікування, то не забудьте про секретний компонент.
Цей інгредієнт до кляру – звичайна гірчиця. Усього однієї ложки буде достатньо для смачного “перетворення” відбивних.
До речі, гірчиця може бути використана для смаження та запікання будь-якого м’яса – навіть курка з її додаванням стане набагато смачнішою та м’якшою.
26 квітня за новим стилем (9 травня за старим) вшановують єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За юліанським календарем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. ***. Святий Василь жив у IV столітті в місті Амасії (Мала Азія). ...
Для приготування горохового супу або гарніру може знадобитись досить багато часу. Навіть при попередньому замочуванні бобова культура не завжди піддається впливу. Якщо ви хочете перемогти в цій кулінарній битві, читайте далі про план дій, передають Пат...