Лише спробуйте! Що додати в курячий бульйон, щоб був удвічі смачніший

Бульйон із домашньої курочки сам по собі смачний, а якщо ви варите магазинну птицю, то варто подумати, що додати для кращого смаку. Ділимося нехитрими способами зробити бульйон смачнішим, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб бульйон був смачним і м’ясо не таким, як бур’ян, треба курятину опускати в окріп. Після цього відразу посолити, додати лавровий листок, 2-3 горошинки чорного перцю та одну цибулину.

Якщо вам треба прозорий бульйон або ж ви не любите на смак цибулю, то не дрібніть її, а просто киньте ціленьку. Для того, аби колір бульйону з магазинної курки був жовтим, схожим на домашній, останній шар цибулиння не знімайте. Саме воно дасть ефект легкого жовтого відтінку.

Ваш бульйон буде неймовірно смачним, якщо будете варити його на маленькому вогні.

Що приготувати з кислого сиру, якщо сирники та запіканка вже приїлись

п’ятниця, 19 липень 2024, 18:12

Найчастіше кислий сир прийнято вживати в сирниках і запіканках або просто перемішаний зі сметаною і цукром, передають Патріоти України. Але можна урізноманітнити меню і приготувати смачні сирні вафлі, помірно солодкі, ситні, а за наявності фантазії мож...

ТОП-5 щоденних звичок, які допоможуть позбутись від жиру на животі

п’ятниця, 19 липень 2024, 17:44

Кажучи про схуднення варто пам’ятати, що втрата ваги - це лише початок шляху, бо далі потрібно втримати вагу у довгостроковій перспективі. У цьому випадку, зміни у раціоні та переосмислення своїх харчових звичок, може допомогти не лише визначити правил...