Бульйон із домашньої курочки сам по собі смачний, а якщо ви варите магазинну птицю, то варто подумати, що додати для кращого смаку. Ділимося нехитрими способами зробити бульйон смачнішим, передають Патріоти України.
Щоб бульйон був смачним і м’ясо не таким, як бур’ян, треба курятину опускати в окріп. Після цього відразу посолити, додати лавровий листок, 2-3 горошинки чорного перцю та одну цибулину.
Якщо вам треба прозорий бульйон або ж ви не любите на смак цибулю, то не дрібніть її, а просто киньте ціленьку. Для того, аби колір бульйону з магазинної курки був жовтим, схожим на домашній, останній шар цибулиння не знімайте. Саме воно дасть ефект легкого жовтого відтінку.
Ваш бульйон буде неймовірно смачним, якщо будете варити його на маленькому вогні.
Поки що в Україні немає штрафів, якщо водії продовжують їздити на літній гумі взимку. Однак, українців все ще можуть оштрафувати на 20-40 неоподаткованих мінімумів (а за повторне порушення позбавити прав до півроку) за шини, які не відповідають технічн...
Полив є одним з найважливіших елементів догляду за кімнатними рослинами, адже правильний режим поливу забезпечує їм гарний зовнішній вигляд, здоровий ріст та довговічне цвітіння. Як зрозуміти, скільки саме води потребує конкретна рослина, і коли краще ...