Лише спробуйте! Що потрібно додати до тіста, щоб приготувати млинці з дірочками

Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України.

Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно.

Подробиці

Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування.

По-перше, бажано використовувати спеціальну сковорідку для млинців.

По-друге, тісто потрібно наливати на розпечену поверхню так, щоб корж не вийшов занадто товстим.

Крім того, не обійтися без використання інгредієнтів, які забезпечують появу дірочок на млинцях.

Що додати до тіста

Потрібно, щоб у тісті з’явилися інгредієнти, за рахунок яких відбувається реакція виділення вуглекислого газу.

Подібний результат можна отримати, якщо додати в тісто для млинців певні продукти (на одну склянку борошна):

  • кефір (1 склянка) – замість молока;
  • сода (половина чайної ложки).

Під час нагрівання тіста на сковороді має з’явитись багато бульбашок.

Під впливом високих температур ці дрібні порожнини почнуть лопатися. У результаті млинці будуть ставати ніздрюватими.

Таким чином, ви знімете зі сковороди дуже гарні млинці, які стануть окрасою обіднього і навіть святкового столу.

Вся справа в соусі! Як замаринувати оселедець та скумбрію всього за 30 хвилин

вівторок, 10 вересень 2024, 16:12

При цьому рекомендується віддавати перевагу жирним сортам, таким як скумбрія або оселедець. А ось готувати їх також треба вміти, передають Патріоти України. Пропонуємо вам рецепт простого і швидкого засолення скумбрії або оселедця, які можна подати до ...

Не робіть так! ТОП-4 гігієнічні звички, через які ви можете захворіти

вівторок, 10 вересень 2024, 15:39

Догляд за собою важливий для психічного та фізичного здоров’я. Ви можете прийняти контрастний душ, щоб збадьоритись або прийняти теплу ванну з оліями та сіллю, щоб відновитись та краще спати протягом ночі, передають Патріоти України. Пам’ятайте, що бру...