Лише спробуйте! Що потрібно додати до тіста, щоб приготувати млинці з дірочками

Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України.

Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно.

Подробиці

Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування.

По-перше, бажано використовувати спеціальну сковорідку для млинців.

По-друге, тісто потрібно наливати на розпечену поверхню так, щоб корж не вийшов занадто товстим.

Крім того, не обійтися без використання інгредієнтів, які забезпечують появу дірочок на млинцях.

Що додати до тіста

Потрібно, щоб у тісті з’явилися інгредієнти, за рахунок яких відбувається реакція виділення вуглекислого газу.

Подібний результат можна отримати, якщо додати в тісто для млинців певні продукти (на одну склянку борошна):

  • кефір (1 склянка) – замість молока;
  • сода (половина чайної ложки).

Під час нагрівання тіста на сковороді має з’явитись багато бульбашок.

Під впливом високих температур ці дрібні порожнини почнуть лопатися. У результаті млинці будуть ставати ніздрюватими.

Таким чином, ви знімете зі сковороди дуже гарні млинці, які стануть окрасою обіднього і навіть святкового столу.

Не робіть помилок! Чому туш склеює вії

субота, 1 листопад 2025, 19:10

Купуючи собі туш, ми сподіваємось, що вона виправдає обіцянки з реклами – буде гарно розділяти вії, робити їх довшими та густішими на вигляд. Але нерідко результат у макіяжі виявляється не таким вдалим. Що ж може призводити до цього, передають Патріоти...

Їсте це щодня? Ці продукти можуть викликати втому та стрес

субота, 1 листопад 2025, 18:45

Втома, роздратованість і поганий настрій можуть бути наслідком не тільки стресу, а й неправильного харчування. Деякі продукти непомітно виснажують організм і провокують нервове напруження, передають Патріоти України. Продукти, які варто вживати обережн...