
Матнакаш на мангалі - рецепт простий, але водночас дуже смачний. Ця закуска до шашлику змітається зі столу першою. Всі гості будуть просити рецепт. Мінімум часу максимум задоволення, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1.
250 грамів майонезу виливаємо в миску. Нарізаємо 1-2 зубчики часнику і
змішуємо його з майонезом. Нарізаємо кріп і так само відправляємо його
до майонезу.
2. Подрібнюємо все блендером до однорідної суміші.
3. Рвемо матнакаш на шматки та намазуємо нашим соусом з усіх сторін.
4. Нанизуємо на шампури, можна викласти на решітку для гриля.
5. Смажимо на мангалі кілька хвилин до хрусткої скоринки, постійно
перевертаючи. Бажано це робити після того, як зробили шашлик, щоб жар
був невеликий.
Приготування цього легкого рецепта ви можете подивитися в короткому відео.
Смачного!
Пральна машина є незамінною технікою у будь-якому домогосподарстві. Слід пам’ятати, що при регулярній роботі, вона може накопичувати мийні засоби, залишки бруду, пом’якшувачі та стати середовищем для розвитку цвілі. Про це пише Daily Express, передають...
Кожен бачить одне й те саме зображення по-своєму. Те, що ви помічаєте першим, розкриває приховані риси вашої особистості, передають Патріоти України. 1. Обличчя. 2. Камінь. 3. Дерева. 4. Море