Білокачанну капусту можна не лише тушкувати. Пропонуємо оригінальний і простий спосіб приготування капусти, передають Патріоти України.
Все, що потрібно зробити — нарізати капусту та овочі та перекласти інгредієнти в пакет для запікання. Елементарний спосіб приготування дозволить отримати смачний, ароматний та соковитий овочевий гарнір без зайвої мороки, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
Приготування:
До нарізаної соломки капусти додайте столову ложку солі. Декілька хвилин помніть капусту руками, щоб вона пустила сік.
Додайте до капусти подрібнені цибулю, моркву, болгарський перець та олію і добре перемішайте овочі. Перекладіть овочі в пакет для запікання, зверху викладіть смажені гриби.
Зав'яжіть пакет для запікання та за допомогою голки зробіть у ньому кілька отворів. Готуйте капусту з овочами у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин. Страва виходить дуже смачною та ароматною.
Вчені з Німеччини зробили цікаве відкриття, яке може допомогти зменшити апетит і, як наслідок, запобігти переїданню. Йдеться про просту дію – вдихання запаху їжі перед її вживанням. Дослідження показали, що цей спосіб може викликати відчуття ситості ще...
Швидкий приріст кількості мікропозик серед українців свідчить про поглиблення кризи платоспроможності населення та ускладнення доступу до банківського кредитування. Таку думку в ексклюзивному коментарі УНН висловила фінтехекспертка та співзасновниця пе...