А ви знали, що справжні деруни готуються виключно з картоплі і цибулі без додавання яєць і борошна? Пропоную смачний і простий рецепт саме дерунів, а не картопляних оладок, передають Патріоти України.
Щоб деруни не темніли при охолодженні, в них можна додати кисломолочний продукт (сметану, наприклад), але краще за все їсти деруни прямо з печі, тоді вони просто не встигнуть потемніти.
Інгредієнти
Приготування
1. Картоплю натерти на дрібній тертці разом з цибулею. Лук не дає сирій картоплі темніти. Посолити. За бажанням можна додати сметану, щоб остиглі деруни не темніли, але краще просто з'їсти їх гарячими, в такому вигляді деруни найсмачніші.
2. Дати зайвої рідини стекти через сито, залишивши в такому положенні хвилин на 5-10. Рідину злити, а крохмаль що осів на дні миски додати знову в картоплю з цибулею.
3. Жаріти на рослинній олії на помірному вогні по 5 хвилин з кожного боку до рум'яної скоринки.
4. Готові деруни викласти на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир. Подавати зі сметаною або іншими соусами за бажанням.
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Смачного!
Більшість водіїв не підозрюють, що їх стиль водіння може суттєво впливати на витрату пального. Використовуючи ці прості методи економного кермування, ви можете скоротити витрати пального та викиди CO₂ до 25%, передають Патріоти України. Плавне прискоре...
Відмова від цукру дає помітні результати вже через два тижні. Зникає набряклість, зменшуються припухлості під очима, а фігура стає стрункішою завдяки зменшенню жиру в печінці, передають Патріоти України. Крім того, покращується стан шкіри: менше акне т...