А ви знали, що справжні деруни готуються виключно з картоплі і цибулі без додавання яєць і борошна? Пропоную смачний і простий рецепт саме дерунів, а не картопляних оладок, передають Патріоти України.
Щоб деруни не темніли при охолодженні, в них можна додати кисломолочний продукт (сметану, наприклад), але краще за все їсти деруни прямо з печі, тоді вони просто не встигнуть потемніти.
Інгредієнти
Приготування
1. Картоплю натерти на дрібній тертці разом з цибулею. Лук не дає сирій картоплі темніти. Посолити. За бажанням можна додати сметану, щоб остиглі деруни не темніли, але краще просто з'їсти їх гарячими, в такому вигляді деруни найсмачніші.
2. Дати зайвої рідини стекти через сито, залишивши в такому положенні хвилин на 5-10. Рідину злити, а крохмаль що осів на дні миски додати знову в картоплю з цибулею.
3. Жаріти на рослинній олії на помірному вогні по 5 хвилин з кожного боку до рум'яної скоринки.
4. Готові деруни викласти на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир. Подавати зі сметаною або іншими соусами за бажанням.
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Смачного!
Ідеальних людей і стосунків не існує. Кожні відносини потребують уваги і роботи над собою. Якщо ми це забуваємо, виникають проблеми: відчуття незадоволеності, порожнечі або неповноцінності, передають Патріоти України. Психологічна гра «Виберіть серце» ...
Слова мають величезну силу. Вони можуть надихати, мотивувати і дарувати радість, але також здатні ранити і руйнувати відносини. Багато хто навіть не усвідомлює, як руйнівні фрази можуть впливати на близьких або колег, передають Патріоти України. За опи...